Helkama CE8 Sähköpyörä, valkoinen (504 Wh akku)

2649,00 € 2749,00 €

Tai osamaksulla alk 110,38 €/kk

SÄÄSTÄ 100 € 26.4.2021 saakka

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Helkama CE 8 on täydellinen valinta työmatkoihin, kaupunkiajeluun ja kauppareissujen tekemiseen. Upealla muotoilulla ja huippulaatuisilla osilla varustettu kotimainen sähkökaupunkipyörä on helppokäyttöinen, varmatoiminen ja erittäin miellyttävä ajaa. Voimakkaasti vääntävä Shimano E6100 -keskimoottori avustaa hikoilematta perille ja toimintasädettä riittää jopa 180 kilometriä yhdellä latauksella!

Voimakkaasti vääntävä Shimano Steps -moottori ja jopa 180 km toimintasäde!

Helkama CE 8 on varustettu ensiluokkaisella Shimano Steps E6100 -tekniikalla, joka tarjoaa sähköpyörälle vertaansa vailla olevan ajokokemuksen. Painoltaan kevyessä keskimoottorissa on älykäs ja helppokäyttöinen polkemisen avustus, jonka tuntuma on erittäin tasainen ja luonnollinen. Vääntöä on 60 Nm, joten jyrkimmätkin mäet noustaan kivuttomasti. Lisäksi E6100-moottori säästää energiaa; yhdessä 504 Wh akun kanssa toimintasäde on jopa 180 kilometriä. 8-vaihteinen Shimano Acera -vaihteisto takaa sopivan välityksen kaikkiin tilanteisiin.

Miellyttävä ajoasento ja matala jalannostokorkeus

Helkama CE 8 -sähköpyörän kyytiin on helppo nousta, sillä rungon vaakaputki on matala. Ajoasento on rento ja pysty, joten liikenteen ja ympäristön havainnointi on helppoa. Miellyttävä ajoasento löytyy säädettävän ohjainkannattimen avulla.

Joustokeula ja hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut

Helkama CE 8 on varustettu Suntour NEX-E25 HLO joustokeulalla, joka pehmentää iskuja ja tärinää epätasaisilla alustoilla ajettaessa. Keula on myös tarvittaessa lukittavissa. Shimano MT200 -levyjarrut sekä edessä että takana pysäyttävät sähköpyörän tehokkaasti.

Vakiovarusteina muun muassa runkolukko, tavarateline ja lakisääteiset valot

Erinomainen varustelutaso tekee sähköpyörästä monikäyttöisen. Tilavaan tavaratelineeseen voidaan sitoa ostokset tai siihen voidaan erikseen hankkia sopiva kori. Sähköpyörä on varusteltu lakisääteisillä LED-valoilla sekä edessä että takana. Täyspitkät lokasuojat suojaavat märältä ja kuralta. Laadukas ja kestävä lukko on ehdoton varuste pyörässä kuin pyörässä.

Sähköpyörät toimitetaan tukevassa  pahvilaatikossa osittain koottuna. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Työhön menee aikaa noin 20-30 minuuttia ja mukana toimitetaan ohjeet.

Valitse Helkama CE 8, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Erittäin pitkä toimintasäde, jopa 180 km
  2. Erittäin korkea varustelutaso (lokasuojat, runkolukko, valot, joustokeula, tarakka yms.)
  3. Voimakkaasti vääntävä moottori, 60 Nm
  4. Tukeva runko ja huippulaadukkaat komponentit
  5. Kotimaista laatutyötä
Tilaa nyt tukevalla rungolla, voimakkaalla moottorilla ja pitkällä akkukestolla varustettu kotimainen sähköpyörä Kuntokaupalta!
 

Tekniset tiedot

Takuu

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: