FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä (690 Wh tehoakku)

2199,00 € 2499,00 €

Tai erämaksulla alk. 81,67 €/kk

SÄÄSTÄ 300 € Voimassa ma 4.7. saakka
FitNord Ranger 300 on huippuominaisuuksin varustettu ja Suomessa koottu sähkömaastopyörä monipuoliseen käyttöön. Tämä erinomaisesti pitävillä ja rullaavilla renkailla varustettu sähköpyörä on omiaan niin metsäpoluille, hiekkateille kuin kaupunki- ja työmatka-ajoon ympäri vuoden. Voimakas takamoottori momenttitunnistimella, 690 Wh tehoakku, hydrauliset levyjarrut, lukittava joustokeula sekä moderni runkogeometria ovat ominaisuuksia, joita ei tässä hintaluokassa ole totuttu näkemään.
 • Suomessa koottu ja suunniteltu
 • Takamoottori momenttitunnistimella
 • 690 Wh akku / Jopa 140 km kantama
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Lukittava joustokeula
 • 8 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Ranger 300 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ranger 300 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

690 Wh tehoakulla kantama jopa 140 kilometriä

FitNord Ranger 300 -sähkömaastopyörällä on huoletonta polkea pitkiäkin lenkkejä, sillä suurikapasiteettisella akulla pääsee sähkömoottorin avustamana jopa huikeat 140 kilometriä yhdellä latauksella. Tehokas akku helpottaa arkikäytössä, sillä akkua ei tarvitse ladata välttämättä joka päivä. Tehokas akku on tarpeen myös talvikäytössä, sillä pakkanen voi laskea sähköpyörän akun tasoa jopa kolmanneksella. Akku on helppo irrottaa ja viedä sisälle lataukseen; avaa lukitus avaimella ja nosta akku irti rungosta.

Voimakas TechDrive-takamoottori momenttitunnistimella

FitNord Ranger 300 -sähköpyörän ”sydämenä” toimii moderni momenttitunnistimella varustettu takamoottori. Momenttitunnistin mittaa poljinvoimaa ja säännöstelee sen perusteella moottorin avustusta. Momenttitunnistimella varustettu sähkömoottori saa avustuksen tuntumaan luonnolliselta ja helposti hallittavalta eikä sähköpyörä tunnu ryntäilevältä. Miellyttävän tuntuman lisäksi tästä on hyötyä erityisesti poluilla, liukkaalla ja esimerkiksi vilkkaassa kaupunkiliikenteessä pyöräiltäessä. Sähkömoottorissa on viisi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla.

Vauhdikkaasti kulkevaan sähköpyörään tarvitaan myös tehokkaat ja varmatoimiset jarrut. Hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut pysäyttävät tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti. Hydrauliset levyjarrut ovat myös varsin huolettomat ja kaipaavat vain harvoin huoltoa.

Ranger 300 -sähköpyörässä on yksinkertaisen toimiva 8-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla. Yhden eturattaan ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pääse hyppäämään rymistelyssä. 8 vaihdetta riittävät erinomaisesti kaikkiin tilanteisiin. MotionShift-vaihdevipu on näppärä käyttää; ylemmästä vivusta vaihto suurempaan vaihteeseen, alemmasta pienempää pykälään. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä. Shimano Altus -takavaihtaja vaihtaa viipyilemättä ja varmasti.

Mahtava ajotuntuma leveillä renkailla ja joustokeulalla

Suntour XCM HLO -joustokeula pehmentää ranteille kohdistuvat iskut ja tärinät epätasaisilla teillä ajettaessa ja tuo mukavuutta myös kaupunkiajoon. Joustokeula on myös lukittavissa esimerkiksi maantieajoa varten. 2.2 tuumaa leveät Maxxis Ikon -renkaat ovat kevyet ja hyvin rullaavat. Kuvioitu rengas erinomaisella kumiseoksella tarjoaa myös runsaasti pitoa erilaisilla pinnoilla.

FitNord Ranger 300 -sähkömaastopyörän mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Ranger 300 on varusteltavissa myös täysiveriseksi työmatkapyöräksi kaikkiin olosuhteisiin muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä.  Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

FitNord Ranger 300 on saatavilla kahdessa eri runko- ja rengaskoossa; 48 cm runko 27,5 tuumaisilla renkailla ja 54 cm runko 29 tuumaisilla renkailla.

Katso tästä Ranger 300 -sähkömaastopyörän esittelyvideo:

Valitse FitNord Ranger 300 -sähkömaastopyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa koottu ja suunniteltu sähkömaastopyörä monipuoliseen käyttöön
 • Huima akkukesto, jopa 140 kilometriä yhdellä latauksella
 • Erinomainen tuntuma polkemiseen momenttitunnistimella varustetulla takamoottorilla
 • Toimintavarmat ja turvalliset hydrauliset levyjarrut sekä lukittava joustokeula
 • Hintaluokkansa parhaat ominaisuudet

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt huippuominaisuuksilla varustettu FitNord Ranger 300 -sähkömaastopyörä edulliseen hintaan Kuntokaupalta!
 

Tekniset tiedot ja takuu

Huoltoverkosto ja asennusohje

Arvostelut


Yhteenveto

4.46153846     / 5
4,5
4.5385     / 5
4,5
4.6154     / 5
4,6
4.2308     / 5
4,2

100 % (13 / 13)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 5,0
 • 4,0
 • 4,0

Takuu/varaosien saanti heikkoa

Pyörä on hyvä ajettava ja ajoasento on itselle tosi hyvä. Ainut todella suuri miinus on että kun pyörään tuli vika ja vein sen takuu remonttiin niin varaosien saanti on tooodella hidasta. 3vk ollut remontissa eikä varaosia kuulu eikä näy..
Tomppa 1.6.2022 , Ylivieska
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

On ollut rahan arvoinen

Nyt reilut 300 kilsaa takana. Ollut kyllä huikee peli. Nostin heti rajoittimen 30km/t. Se on helppo tehdä suoraan näytöltä eikä ylimääräisiä johtohässäköitä tarvitse tilata. Kulkee kuin unelma eikä pääse vittumainen vastatuulikaan haittaamaan kun moottori antaa kivasti lisäpotkua. Suosittelen kyllä lämpimästi. Lakisääteiset etu ja takavalot ovat täyttä sontaa joten ainakim etuvalon joutuu päivittämään. Melkein kannattaisi tarjota heti nostoa parempaan pientä korvausta vastaan eikä antaa halvinta kiinalaista paskaa mitä löytyy. Etuvalo nimittäin todella surkea tekele.
Kaitsu 15.5.2022 , Pirkanmaa
 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 5,0
 • 4,0

Hinta-laatu -suhde kohdallaan

Todella luonnikas ajettava, joskaan ei välttämättä paras vaihtoehto kovempaan maastoon. Ajaa varmasti asiansa ja kestänee kyllä vertailun arvokkaampiinkin malleihin. Hintaisekseen erittäin hyvä.
Tyytyväinen asiakas 14.1.2022 , Turku
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: