FitNord Ava 200 Sähköpyörä, musta (540 Wh akku)

FitNord Ava 200 Sähköpyörä, musta (540 Wh akku)

1399,00 € 1999,00 €

Svea -erämaksu alk.  54,64 €/kk

ALE 30 % ma 27.5.2024 asti

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisessa FitNord Ava 200 -mallissa on luokkansa tehokkain akku, viisi avustustasoa ja kaupunkipyöräilyssä ketterältä tuntuva matala runko.

Tämä Suomessa suunniteltu polkupyörä on oiva valinta niin aloittelevalle sähköpyöräilijälle kuin polkijalle, joka etsii toimintavarmaa kulkuvälinettä kaupunkipyöräilyyn ja kevyisiin lenkkeihin. Ketterän kompaktilla sähköpyörällä virtaa riittää useammalle päivälle, sillä yhdellä latauksella poljet jopa 110 kilometriä.

Videolla esittely Ava 200 -mallista.

Tutustu FitNord Ava 200 -pyörään ja siirry helpon ja huolettoman sähköpyöräilyn maailmaan!

1. Luokkansa tehokkain akku – nauti matkasta yhdellä latauksella jopa 110 kilometriä

Ava 200:ssa on luokkansa tehokkaimpia akkuja. Laadukkailla Samsung-kennoilla varustetusta 540 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 110 km matkalle. Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä. Akku on sijoitettu rungon alaosaan helppoa irrottamista ja lataamista varten. Akku on myös lukittavissa avaimella. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Polkeminen on kevyttä – valitse avustustaso tilanteen mukaan

35 Nm TechDrive -takamoottori tekee polkemisesta kevyttä – oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. FitNordin Techdrive-moottorit on valmistettu yhdessä alan johtavien valmistajien kanssa (Ananda, MXU ja Vinka), jotta voimme luoda sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä.

3. Matala runko – täydellinen ajoasento kaupunkipyöräilyyn

Matalan rungon ansiosta tämä sähköpyörä sopii kenelle tahansa. Matala runko tekee myös pyörän selkään nousemisesta ja kyydistä poistumisesta helppoa ja turvallista. Matala runko ja pysty ajoasento tekevät Ava 200:sta täydellisen kaupunkipyörän! Ajomukavuutta lisäävät leveät CST Control Viva Eco -renkaat, jotka rullaavat erinomaisesti asfaltilla ja tarjoavat luotettavaa pitoa myös hiekkateillä. Sähköpyörässä on lisäksi kätevä tavarateline, lainmukaiset ajovalot edessä ja takana sekä roiskeilta suojaavat lokasuojat. FitNord-pyöriin on saatavilla kattava valikoima lisävarusteita!

4. Suunniteltu Suomessa ja Suomen olosuhteisiin

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavien pyöräsuunnittelijoiden toimesta. Huolelliseen tuotekehitysprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi. Ava 200 -pyörät kasataan Euroopassa.

Kenelle ja miksi?

FitNord Ava 200 -sähköpyörä on erinomainen valinta pyöräilijälle, joka haluaa kulkupeliltään helppokäyttöisyyttä ja toimintavarmuutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Sähköavusteinen pyörä on suunniteltu ketterään kaupunkiajoon, rennoille pyöräretkille ja työmatkapyöräilyyn. Matalarunkoinen unisex-malli on ergonominen ja sopii kaikille. Polkemista helpottaa keventävä takamoottori, joka avustaa kuskia ja tekee pyöräilystä huomattavasti kevyempää mäissä ja vastatuulessa. Pyörä on suunniteltu Suomessa ja kasattu Euroopassa.

Tyylikkään mustan lisäksi löydät Ava 200 -pyörän myös valkoisena ja punaisena.

Jos liikut vaihtelevissa maastoissa ja kaipaat lukittavaa joustokeulaa tai vielä suurempaa akkukapasiteettia, kannattaa tutustua myös huippusuosittuun FitNord Ava 300 -sähköpyörään.

Tiesitkö että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? Siirry sinäkin vaivattoman pyöräilyn maailmaan, valitse sopiva runkokoko ja tilaa heti omasi Kuntokaupalta! =>Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan runko 41 cm tästärunko 46 cm tästä tai  runko 51 tästä!

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ava 200 Sähköpyörä, musta (540 Wh akku)

Malli: Ava 200

Väri: Musta

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 23 kg

Paino: 41 cm: 23,5 kg / 46 cm: 24 kg / 51 cm: 26 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 540 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Viistoputki, ulkoinen

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 15 Ah

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Kadenssianturi

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 35 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Altus

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Ei

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Tektro MD-M280

Jarrutyyppi: Mekaaniset levyjarrut

Renkaan malli: CST Traveller Cross 700X42C

Renkaan leveys: 38 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Jäykkä keula

Etuhaarukan malli: Kiinteä, teräs

Etuhaarukan lukitus: Ei lukitusta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Sisältyy

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Työkaluin säädettävä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 42 cm = Ajajan pituus 150-170 cm
Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 155-175 cm
Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 168-185 cm


Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat

Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1399,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: