FitNord Ava 200 Sähköpyörä 2024, valkoinen (540 Wh akku) yhden vuoden lisätakuulla

FitNord Ava 200 Sähköpyörä 2024, valkoinen (540 Wh akku) yhden vuoden lisätakuulla

1099,00 € 1999,00 €

Svea -erämaksu alk.  43,56 €/kk

ALE 45 % 24.6.2024 asti

Yhteensopivat lisätarvikkeet

Jalkapumppu BETO, CMP-172SG9, isolla mittarilla
Runkolukko AXA Solid
Abus Bordo 6000K/90 X-PLUS Linkkulukko

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisessa FitNord Ava 200 -mallissa on luokkansa tehokkain akku, viisi avustustasoa ja kaupunkipyöräilyssä ketterä matala runko – vuoden 2024 uudistettu malli!

Tämä Suomessa suunniteltu polkupyörä on oiva valinta niin aloittelevalle sähköpyöräilijälle kuin polkijalle, joka etsii toimintavarmaa kulkuvälinettä kaupunkipyöräilyyn ja kevyisiin lenkkeihin. Ketterän kompaktilla sähköpyörällä virtaa riittää useammalle päivälle, sillä yhdellä latauksella poljet jopa 110 kilometriä. Vuoden 2024 uudistetusta mallista löytyy muun muassa entistä tarkempi LCD-näyttö USB-C-liittimellä.

Videolla esittely vuoden 2023 Ava 200 -mallista.

Tutustu FitNord Ava 200 -pyörään ja siirry helpon ja huolettoman sähköpyöräilyn maailmaan!

1. Luokkansa tehokkain akku – nauti matkasta yhdellä latauksella jopa 110 kilometriä

Ava 200:ssa on luokkansa tehokkaimpia akkuja. Laadukkailla Samsung-kennoilla varustetusta 540 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 110 km matkalle. Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä. Akku on sijoitettu rungon alaosaan helppoa irrottamista ja lataamista varten. Akku on myös lukittavissa avaimella. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Polkeminen on kevyttä – valitse avustustaso tilanteen mukaan

35 Nm takamoottori tekee polkemisesta kevyttä – oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. FitNordin TechDrive-moottoreiden takana on alan johtavia toimijoita, jotka valmistavat osia myös esimerkiksi Toyotan ja Hondan sähköautoihin. Takamoottori on ruudikas voimanlähde, joka avustaa aina valitun avustustason mukaan. Takamoottorin ansiosta voit halutessasi edetä lähes täysin sähkön voimin, mutta tällöin akun kantama lyhenee huomattavasti. Avustustasoja on viisi, ja sopiva valitaan selkeästä ohjausyksiköstä. Korkea resoluutio (170 x 320 px) takaa, että vauhti, ajettu matka ja akun taso ovat helposti luettavissa näytön kompaktista koosta huolimatta. Näytössä on myös USB-C-latausmahdollisuus esimerkiksi puhelimelle, ja alavalikoista voi hienosäätää muun muassa avustusprofiilia ja näytön kirkkautta.

3. Matala runko – täydellinen ajoasento kaupunkipyöräilyyn

Matalan unisex-rungon ansiosta tämä sähköpyörä sopii kenelle tahansa, ja pyörän selkään nouseminen ja kyydistä poistuminen on helppoa ja turvallista. Matala runko ja pysty ajoasento tekevät Ava 200:sta täydellisen kaupunkipyörän, mutta säädettävän ohjainkannattimen ansiosta se taipuu myös vauhdikkaampaan työmatka-ajoon! Ajomukavuutta lisäävät leveät CST Control Viva Eco -renkaat, jotka rullaavat erinomaisesti asfaltilla ja tarjoavat luotettavaa pitoa myös hiekkateillä. Sähköpyörässä on lisäksi kätevä tavarateline, lainmukaiset ajovalot edessä ja takana sekä roiskeilta suojaavat lokasuojat. FitNord-pyöriin on saatavilla kattava valikoima lisävarusteita.

4. Vähemmän huoltoa – enemmän kilometrejä

Ava 200:n takamoottori kuluttaa ketjuja, rataspakkaa ja eturatasta vähemmän kuin ketjua vetävät keskimoottorit, mikä tarkoittaa helpompaa ylläpitoa ja vähemmän rassausta. Useat asiakkaamme ovat ajaneet takamoottorisella sähköpyörällä vain muutamassa vuodessa lähes 20 000 kilometriä, mutta pyörä on tarvinnut vain vähän huoltoa. Huoltovapautta tuovat moottorin lisäksi vaijerilla toimivat mekaaniset jarrut, jotka kärsivät vain harvoin öljvuodoista tai hankauksesta. Jarruja voi säätää vaikka kesken matkan yhdellä työkalulla tai jopa sormin. FitNord-pyörillä on kattava huoltoverkosto kautta Suomen, joten mahdollisissa pulmatilanteissakin apu on aina lähellä.

5. Suunniteltu Suomessa ja Suomen olosuhteisiin

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan Suomessa osaavien ammattilaisten toimesta. Huolelliseen tuotekehitysprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi. Ava 200 -pyörät kasataan Euroopassa.

Kenelle ja miksi?

FitNord Ava 200 -sähköpyörä on erinomainen valinta pyöräilijälle, joka haluaa kulkupeliltään helppokäyttöisyyttä ja toimintavarmuutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Sähköavusteinen pyörä on suunniteltu ketterään kaupunkiajoon, rennoille pyöräretkille ja työmatkapyöräilyyn. Matalarunkoinen unisex-malli on ergonominen ja sopii kaikille. Polkemista helpottaa keventävä takamoottori, joka avustaa kuskia ja tekee pyöräilystä huomattavasti kevyempää mäissä ja vastatuulessa. Pyörä on suunniteltu Suomessa ja kasattu Euroopassa.

Raikkaan valkoisen lisäksi löydät Ava 200 -pyörän myös mustana ja punaisena. Jos liikut vaihtelevissa maastoissa ja kaipaat lukittavaa joustokeulaa tai vielä suurempaa akkukapasiteettia, kannattaa tutustua myös huippusuosittuun FitNord Ava 300 -sähköpyörään. Olemme myyneet jo 30 000 FitNord-sähköpyörää tyytyväisille asiakkaille – nyt on sinun vuorosi hypätä satulaan!

Ala nauttia vaivattomasta pyöräilystä ilman päivittäistä lataamista ja ylläpitoa =>Valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi!

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ava 200 Sähköpyörä 2024, valkoinen (540 Wh akku) yhden vuoden lisätakuulla

Malli: Ava 200

Väri: Valkoinen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 23 kg

Paino: 41 cm: 23,5 kg / 46 cm: 24 kg / 51 cm: 26 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 540 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Viistoputki, ulkoinen

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 15 Ah

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Kadenssianturi

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 35 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Acera 8

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Ei

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Tektro MD-M280

Jarrutyyppi: Mekaaniset levyjarrut

Renkaan leveys: 38"

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Jäykkä keula

Etuhaarukan malli: Kiinteä, teräs

Etuhaarukan lukitus: Ei lukitusta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Sisältyy

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Työkaluin säädettävä

Laturi, ampeerit: 2 A

Koko-opas

Runkokoko 41 cm = Ajajan pituus 150-170 cm
Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 155-175 cm
Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 168-185 cm


Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Katso videolta vuoden 2022 mallin kasaus:

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1499,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: