FitNord Agile+ Sähköpyörä (vaihteeton)

1399,00 € 1799,00 €

Tai erämaksulla alk. 51,96 €/kk

SÄÄSTÄ 400 € Voimassa ma 23.5. saakka


Agile+ -sähkösinkulalla ajaminen on sähköpyöräilyä puhtaimmillaan ja yksinkertaisemmillaan, polje ja nauti! Agile+ Sähköpyörä on Suomessa pohjoismaiseen kaupunkiliikenteeseen suunniteltu rouhean tyylikäs vaihteeton sähkösinkula erinomaisella akkukestolla ja ajotuntumalla. Erinomainen hinta-laatusuhde, helppohuoltoisuus ja kevyt paino tekevät Agile + -sähköpyörästä täydellisen valinnan varmatoimista, lujatekoista ja vauhdikasta kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle. Agile+ sopii niin työmatka-ajoon kuin pidemmille pyörälenkeille.

 • Vaihteeton sähkösinkula kaupunkipyöräilyyn
 • 380 Wh akku / kantama jopa 100 km
 • Runkoon upotettu akku
 • Takamoottori momenttitunnistuksella
 • 5 avustustasoa
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Varusteltavissa omien tarpeiden mukaan

Miksi vaihteeton sähkösinkula?

Sinkula on suomennos termistä single speed, eli yksivaihteinen polkupyörä. Myös vaihteettomiksi kutsuttavat yksivaihteiset polkupyörät viehättävät yksinkertaisen tekniikan, keveyden, huoltovapauden, äänettömyyden sekä jo pelkän ajamisen hauskuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Sinkulalla poljettaessa ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen tai murehtia ketjun hyppimisestä väärille rattaille, vaan poljinvoima välittyy suoraan takarenkaalle ilman välikappaleita.

Koska sinkulafillarilla poljettaessa ei voida vaihtaa pienempää vaihdetta, saattaa jyrkempien ylämäkien nouseminen tuottaa tuskaa. FitNord Agile+ -sähkösinkula ratkaisee tämän ongelman, sillä polkemista avustavan sähkömoottorin avulla mäkien nouseminen ja vastatuuleen ajaminen onnistuu kevyesti ja hikoilematta.

FitNord Agile+ on kevyt ja nopea

FitNord Agile +-sähköpyörä painaa noin 5-10 kiloa vähemmän kuin tavanomaiset sähköpyörät. Yleinen harhaluulo yksivaihteisten hitaudesta ei pidä paikkaansa – FitNord Agile+ kulkee kevyen painon, sopivan välityksen, keveiden Maxxis M2013 -renkaiden ja vääntävän sähkömoottorin ansiosta vauhdikkaasti.

Noin 18 kiloa painava FitNord Agile+ on helposti poljettavissa myös ilman avustusta, joten akkukestosta murehtiminen ei ole niin olennaista kuin monien muiden sähköpyörien kohdalla. Kevyt sähköpyörä on myös helppo nostaa yöksi pyörävarastoon tai sisälle kerrostaloasuntoon.

Kantama jopa 100 kilometriä

Sähköpyörä saa virtansa runkoon integroidusta Samsungin ja LG:n -kennoilla varustetusta 380 Wh akusta, josta riittää virtaa maastosta ja avustustasosta riippuen jopa 100 kilometrin matkalle. Huomaamaton akku saa FitNord Agile+ -sähkönpyörän näyttämään enemmän perinteiseltä sinkulalta kuin sähköpyörältä. Akku on irrotettavissa esimerkiksi pidempiaikaista säilytystä varten.

Moottori avustaa polkemista luonnollisella ja sujuvalla tuntumalla

FitNord Agile+ -sähköpyörän 250 W TechDrive-takamoottori on varustettu momenttitunnistimella, joka mittaa polkijan käyttämää poljinvoimaa ja säätää moottorin tehoa sen mukaan. Eli mitä raskaampaa polkeminen on esimerkiksi ylämäessä, sitä enemmän moottori avustaa. Tuloksena on kalleimmista sähköpyöristä tuttu miellyttävän luonnollinen ja sujuva polkutuntuma.

Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista voidaan valita sopiva erilaisiin tilanteisiin tai polkijan kunnon mukaan. Avustustason valinta tapahtuu selkeältä TechDrive-näytöltä, joka kertoo myös vauhdin, ajetun matkan ja akun tason.

Vähemmän kuluvia ja huollettavia osia

Yksivaihteinen FitNord Agile+ -sähköpyörä on erittäin toimintavarma ja helppohuoltoinen. Yksivaihteinen voimansiirto säästää vaihteiston säätämiseltä ja hintavilta vaihteistohuolloilta. Ketjujen ja rattaiden puhtaanapito sekä rasvaus riittävät yleisimmiksi huoltotoimenpiteiksi voimansiirrolle.

FitNord Agile+ on varustettu hydraulisilla Shimano MT200 -levyjarruilla, jotka ovat erittäin toimintavarmat ja turvalliset kelillä kuin kelillä. Hydrauliset levyjarrut tarjoavat tehokkaan jarrutusvoiman.

FitNord Agile+ -sähköpyörä on suunniteltu mukavaan ja huolettomaan kaupunkiajoon varmatoimisilla komponenteilla ja yksinkertaisella tekniikalla. FitNord Agile+ -sähköpyörässä et maksa turhasta, vaan voit varustella sen tarpeidesi mukaan. Mukana toimitettaviin lisävarusteisiin kuuluvat lakisääteiset etu- ja takavalot sekä jalkatuki. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle. Sähköpyörään sopivat lokasuojat sekä muut lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Agile+ Singlespeedin esittelyvideo:

Valitse FitNord Agile+ Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Yksinkertainen, varmatoiminen ja laadukas sähköpyörä kaupunkiajoon ja pyörälenkeille
 • Noin 5-10 kiloa yleisimpiä sähköpyörämalleja kevyempi
 • Huomaamaton akku ja perinteisen sinkulan ulkonäkö
 • Helppo huoltaa, vähemmän kuluvia osia
 • Erinomainen ajomukavuus ja huipputason komponentit
Voit tilata varustepaketin joka sisältää lokasuojat ja tavaratelineen tästä

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt käytännöllisen simppeli, laadukas ja varmatoiminen sähkösinkula vauhdikkaaseen ja nautinnolliseen sähköpyöräilyyn Kuntokaupalta!
 

Tekniset tiedot

Takuu ja varustepaketin asennusohjeet

Arvostelut


Yhteenveto

4.39393939     / 5
4,4
4.3636     / 5
4,4
4.4545     / 5
4,5
4.3636     / 5
4,4

100 % (11 / 11)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 4,0
 • 5,0
 • 4,0

Jouset kun lisäätte niin tulee vitonen

700 km ajettu vesisateesta pakkaseen. Toimiva kokonaisuus, pienenä miinuksena jousituksen puute.
Suosittelen!
Samuel 16.5.2022 , HELSINKI
 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 4,0
 • 5,0
 • 5,0

Toimiva

Helppo ajella ja avustus toimii. Mukava lisätä polkupyörä retkiä. Sopii eläkeläiselle.
Suosittelen!
Martti 17.4.2022 , JOENSUU
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Loistohankinta

Erittäin passeli laite päivittäisiin työmatkoihin.Todella tyytyväinen.200 km ajettuna ja ainoana miinuksena etujarrupalat joutui ensihuollossa jo vaihtamaan kauhean kirskunnan ja huonon jarruttavuuden takia.
Suosittelen!
JPK 13.4.2022 , Järvenpää
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: