Arctix Skin Liukulumikengät 145 cm

Arctix Skin Liukulumikengät 145 cm

319,00 €

Svea -erämaksu alk.  10,36 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Arctix Skin Liukulumikengät yhdistävät perinteisen erähiihdon sekä lumikenkäilyn parhaat puolet ja ovat erinomainen vaihtoehto talven rientoihin.

Ketterät ja hyvällä pidolla varustetut Arctix Skin liukulumikengät ovat normaaleja metsä/tunturisuksia leveämmät ja lyhyemmät, ja niiden pohjassa on lisäpitoa tuova karvoitus. Niillä siis pärjää risukkoisessa ja muuten hankalassa erämaastossa. Arctix Skin liukulumikengät mahdollistavat myös hiihtävän etenemisen ja jopa mäkien laskemisen. Skin -pohjan pitokarva luistaa eteenpäin mentäessä ja vastaavasti tuo erityistä pitoa takasuuntaan. Lumella edetessä liukulumikengät ovat kantavuudeltaan erinomaiset ja liukuominaisuuksien ansiosta ne ovat nopeat paikasta toiseen liikkumiseen. Parhaimmillaan liukulumikengät ovat jyrkissä rinteissä ja tiheäkasvuisissa metsissä.

Helppous, hauskuus ja kätevä kuljetettavuus tekevät liukulumikengistä varteenotettavan vaihtoehdon talven rientoihin. Liukulumikenkiin ei myöskään vaadita erillisiä monoja, vaan yleissiteisiin käyvät lumikenkien tapaan kengät kuin kengät.

Vinkkejä valintaan

Sopiva liukulumikenkien pituus valitaan käyttäjän painon ja pituuden, sekä maaston ja omien mieltymysten mukaan. Pidemmät liukulumikengät kantavat paremmin upottavassa lumessa, mutta ovat kankeammat kääntää tiuhassa metsikössä. Yleisenä ohjenuorana voidaan pitää seuraavia suosituksia:

Alle 70 kg: 120 cm
Alle 90 kg: 140 cm
Yli 90 kg: 160 cm

Painorajaa ei kuitenkaan kannata ottaa liian kirjaimellisesti, sillä loppupeleissä käyttöympäristö ratkaisee.

Skin vai Step-pohja?

Skin-pohja on ylämäessä pitävämpi, mutta tasaisella maalla step luistaa hivenen paremmin. Skin-karvat eivät pidä kastumisesta ja sen jälkeen jäätymisestä, sillä jääpaakkuisena ne eivät enää toimi tarkoituksessaan. Esimerkiksi järven jäällä edetessä step on oiva vaihtoehto, sillä pohjan suomujen toimintaa vesi ja jää eivät haittaa.

Tuotetiedot:
  • Pituus: 145 cm
  • Leveys: 130 mm
  • Yleissiteet
  • Skin karvapohja
Valitse uusi mukava tapa nauttia luonnosta sekä liikunnasta ja tilaa Arctix Skin Liukulumikengät nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 279,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: