Arctix Skin Liukulumikengät 145 cm

319,00 €

Tai osamaksulla alk 13,29 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Arctix Skin Liukulumikengät yhdistävät perinteisen erähiihdon sekä lumikenkäilyn parhaat puolet ja ovat erinomainen vaihtoehto talven rientoihin.

Ketterät ja hyvällä pidolla varustetut Arctix Skin liukulumikengät ovat normaaleja metsä/tunturisuksia leveämmät ja lyhyemmät, ja niiden pohjassa on lisäpitoa tuova karvoitus. Niillä siis pärjää risukkoisessa ja muuten hankalassa erämaastossa. Arctix Skin liukulumikengät mahdollistavat myös hiihtävän etenemisen ja jopa mäkien laskemisen. Skin -pohjan pitokarva luistaa eteenpäin mentäessä ja vastaavasti tuo erityistä pitoa takasuuntaan. Lumella edetessä liukulumikengät ovat kantavuudeltaan erinomaiset ja liukuominaisuuksien ansiosta ne ovat nopeat paikasta toiseen liikkumiseen. Parhaimmillaan liukulumikengät ovat jyrkissä rinteissä ja tiheäkasvuisissa metsissä.

Helppous, hauskuus ja kätevä kuljetettavuus tekevät liukulumikengistä varteenotettavan vaihtoehdon talven rientoihin. Liukulumikenkiin ei myöskään vaadita erillisiä monoja, vaan yleissiteisiin käyvät lumikenkien tapaan kengät kuin kengät.

Tuotetiedot:
  • Pituus: 145 cm
  • Leveys: 130 mm
  • Yleissiteet
  • Skin karvapohja
Valitse uusi mukava tapa nauttia luonnosta sekä liikunnasta ja tilaa Arctix Skin Liukulumikengät nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.