Nortrek Kitka 145 liukulumikengät siteillä

Nortrek Kitka 145 liukulumikengät siteillä

319,00 €

Svea -erämaksu alk.  8,08 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nortrek Kitka on ketterä ja monikäyttöinen liukulumikenkä monipuolisiin ulkoiluaktiviteetteihin!

Liukulumikengät ovat luonnollinen yhdistelmä eräsuksea sekä lumikenkää ja ne mahdollistavat monipuolisen liikkumisen luonnossa. Nortrek Kitkat ovat ystäväsi olitpa menossa pitkälle vaellukselle, pilkkimään, samoilemaan lähimetsään tai retkelle risukkoiseen maastoon. Nortrekin liukulumikengät ovat suhteellisen leveät sukset, jolloin ne kantavat hangella normaaleja metsäsuksia paremmin ja lyhyen pituutensa ansiosta ovat ketterämmät erilaisissa maastoissa.

Lyhyemmät 120 cm ja 130 cm mallit sopivat erityisesti hankalampaan maastoon, oli kyseessä sitten risukkoinen tai pajukkoinen metsä. Soveltuu siis erinomaisesti niin retkeilijöille, ulkoilijoille, metsästäjille kuin kalastajillekin. Pidemmät 145 cm ja 167 mallit tarjoavat enemmän hiihtämisen ominaisuuksia. SE-merkityissä malleissa on liukulumikengän sivuilla teränkantit, jotka auttavat sekä mäenlaskussa, että jäisissä mäissä nousemiseen. Kaikissa Nortrek Kitka liukulumikengissä on pitokarvat valmiiksi asennettu pohjiin.

Huom. Liukulumikengät toimitetaan Nortrek Kitka -siteiden kanssa pakettina. Siteet asennetaan liukulumikenkiin itse. Siteiden asentaminen on kuitenkin todella helppoa ja tarvitset työhön vain ristipäisen ruuvimeisselin. 


Liukulumikengän valintaan vaikuttaa myös käyttäjän paino. Alla olevasta taulukosta näet helposti mitkä sukset ovat juuri sinulle parhaat mahdolliset.
  • Alle 80 kg: 120 cm
  • 85–100 kg: 130 cm
  • 80–100 kg: 145 cm
  • 85–135 kg: 167 cm

Katso alla olevasta videosta ohjeet Nortrek Kitka siteiden asentamiseen:

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 219,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: