Vinopunnerruslaite, FitNord Diamond

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
1490,00 €

Tai osamaksulla alk 62,08 €/kk

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Vipuvarsilaite, FitNord Diamond vinopunnerruslaite on jämerä ammattikäyttöön suunniteltu vapaitapainoja hyödyksi käyttävä vinopunnerrusprässi. FitNord Diamond vinopunnerruslaite soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Vinopunnerrusprässi on helppo säätää jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Laitteelle sopivat 50 mm reiällä olevat levypainot. Vinopunnerruslaite on helppokäyttöinen ja turvallinen ratkaisu jokaiselle salille.

FitNord Diamond vipuvarsilaitteet käyttävät vapaita painoja, jolloin esimerkiksi pienemmän salin ei tarvitse investoida hieman kalliimpiin painopakallisiin laitteisiin ja kuormat saadaan näin ollen edullisesti suuriksikin.

Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.

Tilaa heti tyylikkäät vipuvarsilaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!
Tekniset tiedot:
Paino 160 kg
Maksimi painokuorma 210 kg
Väri: musta
Laitteen koko: 1540*1030*1685 mm
Takuu:
Runkotakuu 5 vuotta
Kuluvat osat 12 kk
 

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.