T-Paita, Kuntokauppa.fi - Aina kunnossa

12,00 € 15,00 €
ALE 20 % Voimassa ma 23.5. saakka

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Moni meistä pyrkii "kesäkuntoon", "sulattelee joulukiloja" tahi on muuten vain alituisessa hyvän ja vähän heikomman kunnon vaihtelevassa kierteessä. Kuntokaupan asiakkaana sinulla luonnollisesti on aina parhaat välineet saatavilla ja voimme siten hyvällä syyllä olettaa: olet aina kunnossa — mitä parhaimmassa tikissä. Joidenkin kohdalla tämä "aina kunnossa" voi tarkoittaa pullistelevia verisuonia, kireäksi trimmattua sixpackiä tai sitten esimerkiksi ihan vaan keskivartalon alueelle varastoitua energiaa pahojen päivien varalle. Mitä "aina kunnossa" sinun kohdallasi tarkoittaakaan, kanna nyt ylväästi Kuntokaupan suunnittelemaa T-paitaa ja julista suureen ääneen muille se, minkä itse jo tiedät!

Kuntokaupan "AINA KUNNOSSA." -T-paita on valmistettu erinomaisen miellyttävälle ja sopivasti joustavalle kankaalle, jonka leikkaus on istuva. Paidan etuosassa on printti — joidenkin mielestä hauskalla ja joidenkin mielestä vakavalla — sloganilla "AINA KUNNOSSA." Paidoista löytyy miehille sekä naisille omat mallit muutamilla eri värivaihtoehdoilla.

Kuntokaupan uutta T-paitaa voi käyttää hyvin niin töissä, vapaa-ajalla, edustus- ja sukujuhlissa, kuin treeneissäkin. Muuta vaihtoehtoa kannattaa miettiä ainoastaan, jos saat kutsun presidentin linnanjuhliin. Paita on todella miellyttävän pehmeää sofspun-materiaalia ja sen istuvuus on erinomainen sen muotoillun leikkauksen myötä. Paidan leikkauksen ansiosta on jopa mahdollista näyttää vieläkin treenatummalta kuin mitä todellisuudessa on. ;)

SOFSPUN T-PAITA
• Materiaali: 100 % puuvillaa
• Erittäin pehmeä Sofspun® -materiaali
• Muotoiltu malli
• Puuvilla-Lycra kaulus 
• Vahvistetut niska- ja olkasaumat

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.