Thera Cane Syvähierontalaite

Thera Cane Syvähierontalaite

49,00 €

Svea -erämaksu alk.  1,70 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Thera Cane syvähierontalaite on apuväline kivun lievitykseen ja itsehierontaan.

Thera Cane on koukku, jonka avulla pystyt kohdentamaan paineen tarkasti kohteeseen ja hieromaan kipeytynyttä lihasta. Myös Thera Canen varressa olevat nystyrät soveltuvat hierontaan ja kahvoista saat tukevan otteen, jolloin käyttäminen on helppoa ja tehokasta. Ulottuvan koukun avulla yletyt kehon jokaiseen kohtaan.

Kotikonsteilla kipeiden lihaspinteiden ja -kipujen hoitaminen voi olla haastavaa. Theracanen avulla pystyt kohdentamaan painetta ongelmakohtaan pitkään väsyttämättä käsiäsi. Apuna hieronnassa voi käyttää käsien lisäksi myös esim. seinää tai lattiaa, jolloin omaa painoa voi käyttää tuottamaan painetta.

Thera Cane soveltuu:
- niskan
- hartioiden
- selän
- käsien
- jalkojen
- ja lähetulkoon koko muunkin vartalon hierontaan. Käyttöohjeessa opastus eri kohtien hoitamiseen, joten käyttöönotto on helppoa.

Thera Cane on valmistettu patentoidusta komposiittimateriaalista. Tuotteella on normaalikäytön kattava elinikäinen takuu. Tuote kestää käyttöä kylvyssä, suihkussa ja saunassa, ja se voidaan tarvittaessa pestä myös astianpesukoneessa. Tuotteen mukana toimitetaan suomenkielinen ja englanninkielinen käyttöohje.

Tilaa nyt yksinkertainen, mutta tehokas ja kestävä apuväline itsehierontaan!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: