Tunturi eLITE Sähköpyörä (418 Wh akku)

2699,00 €

Tai erämaksulla alk. 100,24 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tunturi eLITE on vauhdikas sähköpyörä työmatka-ajoon, kaupunkiliikkumiseen sekä vapaa-ajan pyöräilyyn. Tunturi eLITE on varustettu laadukkain komponentein, kuten Shimano Steps -moottori, luotettavalla Shimano Deore-vaihteisto sekä hydrauliset levyjarrut. Matalarunkoisen sähköpyörän kyytiin ja siitä pois nouseminen on vaivatonta, joten tämä Tunturi eLITE on omiaan vilkkaaseenkin kaupunkiliikenteeseen. Mukavan rennon ajoasennon ansiosta eLITE:llä on miellyttävä pyöräillä pitkääkin matkaa. Tunturi eLITE on erinomainen valinta helppokäyttöistä ja mukavaa sähköpyörää etsivälle kaupunkiliikkujalle.
 
Tunturi eLITE:n polkemista avittaa Shimano STEPS -keskimoottori, josta löytyy tarpeeksi tehoa mäkien nousemiseen ja vastatuuleen ajamiseen. Sopiva taso avustukseen valitaan kolmesta tehoalueesta: High, Normal ja Eco. Yhdeksästä vaihteesta löytyy sopiva välitys eri maastoihin ja olosuhteisiin. Shimano Deore Shadow takavaihtaja toimii napakasti ja tarkasti vaihtaen. Ajoasentoon voidaan vaikuttaa säädettävän ohjainkannattimen avulla. Rockshox Paragon 65 mm -joustohaarukka vaimentaa ranteille kohdistuvat iskut ja tärinät epätasaisilla teillä ajettaessa. Hyvin varustellun eLITE:n etu-ja takavalot saavat virtansa akusta.

Sähköpyörät toimitetaan tukevassa pahvilaatikossa osittain koottuna. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Työhön menee aikaa noin 20-30 minuuttia, mukana toimitetaan ohjeet.

Katso tästä vertailu Tunturi eLITE ja Helkama CE5 -sähköpyöristä:

Tilaa nyt helppokäyttöinen ja vauhdikas sähköpyörä matalalla rungolla edullisesti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Takuu

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: