Säädettävä vinopenkki Body-Solid

239,00 € 289,00 €

Tai erämaksulla alk. 8,88 €/kk

SÄÄSTÄ 50 € Voimassa ma 16.5. saakka
Poikkeuksellinen toimitusaika: 10-30 työpäivää

Powerline Multi-Bench, Body-Solid, on kokoontaitettava ja säädettävä vinopenkki kotikäyttöön, joka on helppo siirtää säilytykseen vaikkapa sängyn alle.

Multi-Bench -penkki sopii erinomaisesti käsipainoilla suoritettaviin harjoituksiin mutta sopivan telineen kanssa voit käyttää myös levytankoa. Seitsemän eri kaltevuusasetusta, joita vaihtelemalla pystyt keskittymään eri lihasryhmiin. Treenaa monipuolisesti erilaisia punnerruksia, nostoja ja hauiskääntöä, sekä erilaisia pelkällä penkillä suoritettavia liikkeitä kuten rutistuksia ja dippejä.

Tämä vinopenkki ei vaadi asennusta, vaan on heti valmis käytettäväksi. Se on helppo taittaa kokoon ja säilyy kätevästi vaikkapa sängyn alla. Käytössä penkki tuntuu vankalta eikä luista, mutta keveytensä puolesta se on myös helppo siirtää pois tieltä treenin jälkeen. Monipuolinen ja helposti säilytetävä Multi-Bench taittopenkki on paras valinta kun tilaa on rajoitetusti tai kun etsit ensimmäistä kuntovälinettä.Tilaa edullinen ja laadukas Powerline Multi-Bench nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: