Reebok Nyrkkeilyhanskat - kulta-musta

54,90 €

Tai erämaksulla alk. 2,02 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nyrkkeilyn A ja O on kunnon hanskat, jotta lyönnit sujuvat mutkattomasti ja ranteet pysyvät kunnossa!

Mitkä varusteet kuuluvat nyrkkeilijälle ja monen kamppailulajin harrastajalle? Nyrkkeilyhanskat tietysti! Professionaaliseen kamppailuun suunnitellut ja edistyneimmällä tekniikalla tuetut Reebok nyrkkeily- ja harjoitteluhanskat tekevät harjoittelustasi kerrassaan helppoa! Reebok nyrkkeilyhanskat ovat erinomaiset sparraus- tai potkunyrkkeilyyn. Hanskat ovat valmistettu Maya Hide -nahasta kovimpien lyöntien vastustamiseksi. Strategisesti sijoitetut reiät treenihanskoissa tarjoavat maksimaalisen ilmanvaihdon ja pitävät kätesi viileinä hiestä.

Nyrkkeily ja kamppailulajit harjoittavat koko kroppaa monipuolisesti. Saat nyrkkeilystä lisää voimaa, kestävyyttä ja nopeutta, unohtamatta tasapainoa ja koordinaatiota. Nyrkkeily ja kamppailulajit sopivat lähes kaikille. Vaikka nyrkkeily lajina onkin korkean intensiteetin treeni, niin niissä kehittyy myös moni muu ominaisuus, kuten ketteryys ja keskittymiskyky. Nyrkkeily on myös erinomainen urheilumuoto stressin lieventämiseen, itsepuolustustaitojen opetteluun ja auttaa lisäksi niskahartiaseudun jumitiloja.
Voit harrastaa nyrkkeilyä, thainyrkkeilyä, potkunyrkkeilyä tai budolajeja, niin hanskat ovat olennainen osa auttamaan sinua treenaamaan turvallisemmin, mutta tehokkaasti ja monipuolisesti. Varusteet ovat oleellinen osa harjoittelua ja ottelemista. Laadukkaat varusteet ja välineet varmistavat sen, että harrastaminen on mahdollisimman turvallista ja miellyttävää.

Lisää tietoa nyrkkeilyhanskojen valintaan löydät Kuntokaupan nyrkkeilyhanskojen valintaoppaasta!

Nämä strategisesti suunnitellut lyöntimestarit pitävät ranteesi turvassa ja kätesi kuivana hiestä. Hanki nyt omat Reebok nyrkkeilyhanskasi Kuntokaupalta!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: