Nortrek Spike Vedenpitävät nastakengät, turkoosi

Nortrek Spike Vedenpitävät nastakengät, turkoosi

Valitse:
39,90 € 79,90 €

Svea -erämaksu alk.  1,38 €/kk

ALE 50 % ma 27.5.2024 asti

Varastossa, lähetetään 2-5 työpäivässä

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Etsitkö markkinoiden parasta nastakenkää, joka tarjoaa huippuluokan hinta-laatu suhteen, vedenpitävyyden ja erinomaisen pidon? Nortrek Spike on täydellinen valinta - hanki omasi nyt! 

Nortrek Spike -nastakengät on suunniteltu Suomessa kestämään vaativimmatkin pohjoiset sääolosuhteet. Nastakenkien pohja tarjoaa paitsi vankan pidon myös huippuluokan iskunvaimennuksen, tehden liikkumisesta miellyttävän kokemuksen talvisissa olosuhteissa. Pohjassa on 15 kovametalli Tungstenista valmistettua nastaa, jotka takaavat pitävyyden liukkailla alustoilla, eikä niiden irtoamista tarvitse pelätä.  

OMINAISUUDET 

  • Erittäin pitävät kovametallinastat 15 kpl
  • Pitävä ja rullaava TPR-lämpökumipohja 
  • Tilava pohjan muotoilu ja lesti 
  • Puolikorkea malli 
  • Iskuvaimennettu ja lämpöä eristävä kevyt EVA-välipohja 
  • Vedenpitävä 
  • Ripstop nylon pintamateriaali + PU-nahka
  • PU-vahvistettu jalkaterä
  • Tukevat kengännauhat

Nastakenkien pintamateriaalina on käytetty vettä hylkiviä ja kulutusta kestäviä materiaaleja, kuten PU-nahkaa ja Ripstop-nylonia, jotka sopivat erityisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Kengän lämmin vuori pitää jalat lämpiminä kylmimmissäkin talvikeleissä. Kenkien malli on tilava ja niissä on leveä lesti. Voit lukea kenkien teknisistä ominaisuuksista lisää tuotesivun osiosta “Tekniset ominaisuudet, käyttö ja huolto”. Sieltä löydät myös tietoa nastakenkien huoltamisesta. 

Oman koon valitsemista helpottaa tuotesivulta löytyvä Kokotaulukko, josta löydät myös vinkit jalan mittaamiseen! 

Nämä kengät sopivat joka tilanteeseen - pilkille, lenkille, arkeen tai vaikkapa pulkkamäkeen. Hankittuasi Nortrek Spike -nastakengät voit olla varma, ettet halua enää lähteä ulos ilman niitä! 

Lopeta liukastelu ja sukkien jatkuva kastelu – panosta turvallisuuteesi ja hanki Nortrek Spike -nastakengät! 

Kevään lenkkipoluille suosittelemme lenkkareita muistuttavia Step-nastakenkiä, jotka tuovat pitoa juoksukauden alkuun. Alla olevasta videosta voit katsoa, kuinka paljon nastakengät helpottavat liukkaalla kävelyä.Kokotaulukko

Koko EU    Kengän sisämitta cm    
36 23,9
37 24,5
38 25,1
39 25,8
40 26,4
41 27,3
42 28,1
43 28,6
44 29,2
45 30
46 30,6
47 31,2

 

Mittaa jalkaterän pituus alla olevan ohjekuvan mukaisesti. Suosittelemme jättämään kenkään liikkumavaraa 1-2 cm. Mikäli jalkaterän pituus on 28 cm, suosittelemme kenkiä joiden pohjallinen on 30 cm pitkä.

kuva

Tekniset ominaisuudet, käyttö ja huolto

Nortrek Spike Nastakenkien tekniset ominaisuudet:

Vedenpitävyys

Nastakenkien vedenpitävyys on varmistettu hengittävällä kalvopussilla, joka asetetaan kengän sisäpuolelle sisäpintakankaan alle. Tällä varmistetaan, että kalvo ei kulu ja vedenpitävyys pysyy varmana pitkään. 

Älykkäät kovametallinastat

Älykkäät nastat, eli Smart Studs-nastat ovat tuttuja Nortrekin nastakenkien lisäksi Icebugin nastakengistä. Älykäs nasta pidentää kengän käyttöikää ja mahdollistaa käytön erilaisissa sääolosuhteissa: lämpimämmällä säällä nasta painuu kengän välipohjamateriaaliin, jolloin askeltuntuma on miellyttävämpi.

Nastojen materiaali ja määrä

Nortrekin nastakengissä on 15 nastaa per kenkä. Nastat on valmistettu tungstenista, joka on erittäin luja materiaali joka kestää kulutusta erinomaisesti. 

PU-nahka

PU-nahka on kulutusta kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Materiaali koostuu ohuesta nahkakerroksesta, joka liimataan polyuretaanikerroksen päälle. Tämä mahdollistaa nahan hyvien ominaisuuksien hyödyntämisen nastakengissä ilman, että kenkien hoito on työlästä tai että materiaali kärsisi erilaisissa sääolosuhteissa.

Thinsulate-vuori

Thinsulate on useista ulkovaatteista tuttu vanutyyppi, joka tunnetaan keveydestään ja hengittävyydestään. Thinsulate on erittäin hyvin eristävä vanu, mikä tekee siitä erinomaisen materiaalin pohjoisen kylmiin olosuhteisiin. Thinsulate-vuori on siis erittäin lämmin ja samalla kevyt ja hengittävä vuorimateriaali talvikengissä.

Ripstop-nylon

Ripstop-nylon on kestävä pintamateriaali materiaali, joka kestää hankausta ja vetoa erittäin hyvin. Se on ohut, mutta vahva materiaali, joka ei repeä vaikka takertuisi terävään esimerkiksi käveltäessä. 


TPR-lämpökumipohja

TPR-eli Termo Plastic Rubber on kulutusta kestävä ja elastinen kumimainen materiaali joka ei repeä pakkasessa tai muissakaan rankoissa olosuhteissa. Materiaali on luotettava ja sen soveltuvuus kenkiin on testattu vaihtelevissa olosuhteissa. Materiaali säilyttää elastisuutensa myös kovassa pakkasessa.


Käyttöohjeet

Testaa kenkien toiminta ensimmäisellä käyttökerralla turvallisessa ympäristössä. Nortrekin nastakengät on tarkoitettu käytettäväksi lumella ja jäällä. Muilla alustoilla käyttö voi johtaa nastojen ennenaikaiseen kulumiseen, yksittäisten nastojen irtoamiseen ja pitävyyden heikentymiseen. Tarkista istuvuus puettaessa ja liikkuessasi. 

Huom! Tuote ei sovellu käytettäväksi kovilla ja sileillä lattiapinnoilla. Älä käytä jalkineita sisätiloissa. Tuote lisää pitoa lumella ja jäällä, mutta ei estä liukastumista, joten noudata varovaisuutta käytettäessä. Ei saa käyttää jyrkässä maastossa, kivikkoisilla alustoilla, tikkailla/katolla tai autoilussa. Tuote on suunniteltu lumelle ja jäälle tasaisella maalla. Tarkista nastojen kunto ennen käyttöä. 

Puhdistus, huolto ja säilytys

Puhdista likaiset jalkineet vedellä suihkuttaen vain mietoa pesuainetta käyttäen. Pyyhi tarvittaessa kevyesti kostealla pehmeällä sienellä. Älä käytä voimakkaita liuottimia tai hankaavia materiaaleja. Pese kenkä max 30 C ° vedessä, käsinpesu suihkuttamalla. Älä hankaa pesun jälkeen märkänä. 

Pese jalkineet mahdollisimman harvoin. Tuuleta vuori säännöllisesti hajujen ja kosteuden poistamiseksi. Kosteus heikentää vuoren lämmöneristystä. Älä kuivata liian kuumassa lämpötilassa. Kuivata kengät aina hitaasti huoneenlämmössä. Suihkuta kenkiin pesun jälkeen tekstiilikyllästettä noin 20 cm päästä tasaisesti hyvin tuulettuvassa tilassa. 

Kengät tulee säilyttää tuulettuvassa tilassa valolta suojattuna. Kenkien pitkä käyttämättömyys nopeuttaa materiaalien kovettumista, tasaisessa käytössä kengät pysyvät parhaassa kunnossa. Puhdista pohjat suolasta ja liasta makealla vedellä käytön jälkeen ja tarkasta nastojen kunto säännöllisesti.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 39,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: