Keiser M3i Spinningpyörä

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
1990,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 82,92 €/kk

Varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää

Keiserin M3i spinningpyörä on maailmanlaajuisesti arvostettu spinningpyörä, jotka tunnetaan myös Suomessa luotettavana ja huippulaatuisena spinningpyöränä. Keiser M3i valmistetaan Yhdysvalloissa kymmenien vuosien kokemuksella ja pyörä onkin kotimarkkinallaan suosituin spinningpyörä koti- sekä ammattikäytössä. Keiser M3i spinningpyörä on ollut alkutaipaleeltaan lähtien edelläkävijä uusilla teknologisilla ratkaisuillaan. Keiser toi ensimmäisenä sisäpyöriin magneettivastuksen, jota myös muut valmistajat ovat alkaneet käyttämään.

Keiserin suunnittelussa ollaan pitäydytty perusasioissa niin teknisesti kuin ulkomuodonkin suhteen. Tämä tekee Keiserin M3i Spinningpyörän yhdeksi markkinoiden luotettavimmista laitteista. Magneettivastus ei kulu ja se antaa pyörälle tasaisen ja pehmeän ajotuntuman ja huoltovapauden. Vankka runko kestää aktiivikuntoilijan ja ryhmäliikuntatuntien kovankin käytön. Siksi valmistaja tarjoaakin mittavan takuun: kuntosalikäytössä: 3 vuotta, kotikäytössä 5 vuotta.

Keiserin M3i Spinningpyörässä on wattimittari, joka toimii Bluetooth-teknologialla. Tämä mahdollistaa pyörän ajotietokoneen antamien tietojen langattoman siirron älypuhelin- tai ryhmäliikuntasovelluksiin. Bluetooth-teknologian avulla saadaan pyörien näytöstä kerättyä esimerkiksi watti-, syke-, kadenssi- ja kalorikulutustiedot, jolloin nämä voidaan hyödyntää erilaisissa ryhmäliikuntasovelluksissa. Harjoittelua voidaan ohjata tietyillä teemoilla ja näin saadaan lähestyminen wattipohjaiseen harjoitteluun tehtyä asiakkaille helpommaksi. Keiserilla on tarjota asiakkaille erilaisia verkko- ja mobiilisovelluksia, joilla asiakas voi seurata ja tallentaa harjoitustietojaan.

Klikkaa linkkejä saadaksesi lisätietoja erilaisista M3i:hin yhteensopivista sovelluksista:
Keiser M Series
Bkool
GOInd
Spivi
Impowered

Jos haluat laajemman valikoiman kuntoilusovelluksia käyttöösi suosittelemme hankkimaan Keiser M Series konvertterin.

Tutustu laitteeseen tarkemmin katsomalla seuraavat videot:

Tekniset tiedot:
- Mitat: Korkeus: 114 cm, Leveys: 66 cm, Pituus: 125 cm
- Paino: 38 kg
- Eteen ja taakse säädettävä ohjaustanko
- Kuljetusrenkaat
- Juomapulloteline
- Neljään suuntaan säädettävä istuin
- Tablettiteline

Näyttö:
- RPM
- Watit
- Syke
- Aika
- Vastus (välillä 1-24)
- Matka

Takuu: 5 vuotta kotikäytössä, 3 vuotta ammattikäytössä

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.