Juoksija-hierontatanko, Nero

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
34,90 €

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Nero juoksija-hierontatanko sopii erinomaisesti itsehoitovälineeksi. Nero on itsehierontaan kehitetty lämpökäsitellystä puusta valmistettu kaari. Nero-juoksijan käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Nero-juoksijaa voit käyttää jopa saunassa. Nero-juoksijan vaikutus perustuu lihaskalvojen jännityksen laukaisemiseen.

Nero-juoksijaa kannattaa kokeilla ja käyttää ennen harjoituksia sekä palauttavana ja huoltavana toimenpiteenä harjoitusten jälkeen. Nero- juoksijan käyttö kannattaa aloittaa kireimmistä ja isoista lihasryhmistä pienempiin lihasryhmiin. Nero-juoksijan painetta voit itse säätää tuntemustesi mukaan. Kymmenkunta rauhallista vetoa riittää peruskäsittelyyn, jumialueita voit käsitellä kauemminkin. Neron-juoksijan käsittelyn jälkeen usein venyttelykin sujuu paremmin, kun kireät lihaskalvot antavat periksi.

Liikkujille suunnattu Nero Juoksija on testattu huippu-urheilijoilla ja tavallisilla kuntoilijoilla Testing Labissa erinomaisin tuloksin. Osoituksena helppokäyttöisyydestä, toimivuudesta ja laadusta Nero Juoksija sai käyttöönsä "Tested Testing Lab" -tunnuksen. Testiryhmä totesi Nero Juoksijan olevan erinomainen väline jalkojen hierontaan, lihaskalvojen käsittelyyn ja kipupisteiden hieromiseen. Hierontakaaressa on paljon eri hierontakulmia ja sitä on helppo ja näppärä käyttää. Nero Juoksijan käyttö ei vaadi paljoa voimaa ja sillä pääsee syvälle lihaksiin. Testaajat totesivat Nero Juoksijan olevan parempi kuin muut käyttämänsä hierontavälineet (foam roller, rumble roller, hierontarulla, erilaiset hierontapallot, the stick).
Tilaa heti oma Nero juoksija-hierontatanko ja pääse eroon kiristävistä lihaksista!

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.