inSPORTline Marvyn Hierontatuoli

1899,90 €

Tai osamaksulla alk 79,16 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Toivoisitko, että voisit vain pysähtyä ajassa, nauttia elämästä ja rentoutua meditatiivisen hieronnan lomassa rankan työpäivän ja treenin jälkeen?

Sitten rentoutumaan, nimittäin inSPORTline Marvyn hierontatuoliin, joka tarjoaa monia sinulle ihanteellisia toimintoja ja ohjelmia!
Hierontatuoli inSPORTline Marvyn voi tarjota koko vartalon hieronnan tai vain hieroa tiettyjä alueita. Voit valita viidestä hierontamoodista, jotka sisältävät suosikkitekniikoita, kuten shiatsu tai tavallinen hierominen pehmeällä painalluksella. Esiasetetut ohjelmat tarjoavat viisi automaattista hierontatoimintoa, kuten mukavuushieronta, rentouttava hieronta, jännitysalueiden hieronta, niska- ja hartiahierontaa tai selkä- ja vyötäröhierontaa. Voit myös nauttia yhtä manuaalisesti ylävartalon hieronnasta kolmella vaihtoehdolla. "Zero Gravity" -tila on myös erittäin rentouttava ja meditatiivinen hierontatoiminto, jossa tuoli saavuttaa samanlaisen aseman kuin kiertoradalta lähtevä raketti, jolloin kehon paine ja jännitys poistuu kehostasi. Jos mikään ennalta asetetuista ohjelmista ei vastaa tarpeitasi, voit luoda ja tallentaa omat henkilökohtaiset asetuksesi (muisti 3 käyttäjäohjelmalle). Näin voit nauttia suosikkihieronnastasi yhdellä napin painalluksella. Maksimaalisen mukavuuden ja parhaan hierontakokemuksen saavuttamiseksi hierontatuoli inSPORTline Marvyn antaa sinun muuttaa toiveidesi mukaisen hieronnan voimakkuutta ja nopeutta. Tätä toimintoa voidaan käyttää missä tahansa hierontatilassa, olipa se ennalta asetettu tai manuaalinen ohjelma.

Lämmittävä rentoutus
Hierontatuoli inSPORTline Marvyn tarjoaa paitsi laadukkaita hierontatiloja myös muita hyödyllisiä toimintoja, kuten automaattisen takalämmitystoiminnon, joka käyttää hiilikuitua lämmön siirtämiseen infrapunalämmönlähteestä. Tuoli voidaan lämmittää 40–50 ° C, mikä on optimaalinen lämpötila ihmiskehon lämmittämiseen. Lämmitettyjen lihasten hieronta on tehokkaampaa ja nautinnollisempaa. Lämmitystä voidaan käyttää myös lämpötilan palauttamiseksi, mikäli keho on saanut kylmää.

Kätevät ominaisuudet
Tärkeitä ominaisuuksia ovat kuljetuspyörät, jotka helpottavat käsittelyä, LED-merkkivalo käsinojassa ja kaukosäädin, joka on suunniteltu nopeaan ja helppoon asetusten säätämiseen. Hierontatuoli inSPORTline Marvyn on ihanteellinen hierontartuoli, joka lievittää jäykkiä lihaksia, auttaa sinua rentoutumaan harjoituksen tai treenin jälkeen, pitkän ja rankan työpäivän jälkeen. Voit myös vain ottaa oman rentoutushetkesi hieronnan parissa, samalla musiikkia kuunnellen.

Laitetta ei ole tarkoitettu lihasten tai muiden sairauksien hoitoon. Tämä ei ole lääkinnällinen laite.
 

Voit nauttia kaikista näistä hierontaetuista mukavasti kotona ja milloin haluat. Hanki omasi nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Ohjelmat ja toiminnot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: