Helkama SE11L Sähköpyörä (630Wh akku)

3649,00 €

Tai osamaksulla alk 152,04 €/kk

Varastossa, lähetetään 2-4 arkipäivässä

Helkama SE11 on sähköhybridi-uutuus, jossa on Shimanon väkevä ja vääntävä (85Nm) EP8 moottori! Tästä monipuolinen ja varmatoiminen kulkupeli pyöräretkille ja työmatkoille.

Vuoden 2021 uutuus on varustettu vahvalla Shimano Steps EP8 -moottorilla, tehokkaalla 630 Wh runkoakulla ja huippuosilla. Olivatpa ajoympäristöt kuinka vaativia tahansa, suurempi 85Nm:n enimmäisvääntömomentti auttaa selviytymään niistä suvereenisti. Luja ja säänkestävä EP8 tarjoaa tehoreservinsä tasaisen luontevasti ja varmistaa, että tilanteet ovat aina hallinnassasi. SE11 mallissa on 630 Wh:n akku, joka pidentää toimintamatkaa entisestään. Akun voi ladata sen ollessa pyörässä kiinni tai sen voi myös irrottaa ja ladata kotona. Irrotettava ja ohjaustankoon asennettu LCD-näyttö on erittäin helppolukuinen. Ajonäytöltä näet nopeuden, etäisyyden, matkan keston, kellonajan, vaihteet, arvioidun toimintamatkan, akun varaustilan ja paljon muuta, kaikki yhdellä silmäyksellä. Voit myös kytkeä kännykän bluetooth -yhteydellä ja säätää pyörän avustustasoja sekä tehdä päivityksiä.

Säädettävä ajoasento ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut
Säädettävän ohjainkannattimen ansiosta löydät parhaan mahdollisen ajoasennon. Helkama SE11 sähköhybridissä on tarkkatoiminen Shimano GS XT 11v Shadow+ takavaihtaja, tehokkaat Shimano MT400 hydrauliset levyjarrut ja Rock Shox Paragon Gold T63mm etuhaarukka. Pyörä on kattavasti varusteltu runkolukolla, tavaratelineellä ja LED-valoilla.

Tilaa nyt väkevä ja vääntävä Helkama SE11 L Sähköpyörä 630Wh akkuteholla Kuntokaupalta!
 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: