FitNord Ultimate Pro Massage Gun Lihashuoltovasara

239,00 € 399,00 €

Tai osamaksulla alk 9,96 €/kk

ALE 40 % Voimassa 6.12. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 arkipäivässä

FitNord Ultimate Pro lihashierontavasara rentouttaa lihaksia sekä nopeuttaa palautumista treenien jälkeen. Ota lihashuolto ja hieronta haltuun kotikonstein!

Fitnord Ultimate Pro lihashuoltovasara on erinomainen apuri lihasten palautumiseen ja hierontaan. Lihashuolto on todella tärkeä, mutta helposti unohdettu liikunnan osa-alue. Lihasten pehmittäminen ja palautuminen treenin jälkeen on kehityksen kannalta oleellista. Liian kireät lihakset aiheuttavat monenlaisia kipuja hartioihin, selkään ja muihin isoihin kuin pieniinkin lihasryhmiin. Lihaskireyksiä hoitaessa ei ole välttämätöntä lähteä ammattilaisen vastaanotolle, jos hierontavälineet löytyvät kotoa.

Kääntyvä hierontapää poistaa jumit ja pehmentää lihakset

FitNord Ultimate Pro Lihashuoltovasara hieroo ja rentouttaa lihakset tehokkaasti missä vain! Voit säätää varren asentoa painamalla säätöpainikkeesta ja kääntämällä vartta samanaikaisesti. Kääntyvä hierontapää auttaa löytää ergonomisen asennon hieroessasi itseäsi. Kevyt ja kompaktin kokoinen lihashuoltovasara lähettää nopeita värinäaaltoja syvälle lihakseen poistaen jumit ja pehmentäen lihaksia. Lihashuoltovasara on erinomainen väline myös alkulämmittelyyn ja palautumisen nopeuttamiseen urheilusuorituksen jälkeen. Mukana tulee jopa 8 erilaista hierontapäätä eri lihas-, nivel-, ja jännealueiden sekä kireiden lihas- ja sidekalvojen hierontaan. Voit valita eri värinätasoista sinun lihaksellesi sopivan voimakkuuden.

Uudelleenladattava litiumioniakku antaa lihashuoltovasaralle kolme tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella, joten laturia ei tarvitse aina pitää mukana. FitNord Ultimate Pro lihashuoltovasara on erittäin hiljainen, joten sitä voi häiritsemättä käyttää esimerkiksi pukuhuoneessa tai televisiota katsellessa.

Ominaisuudet:

 • Pakkaus sisältää laitteen lisäksi laturin, kuljetuslaatikon ja 8 erilaista hierontapäätä
 • Paino 1.5 kg
 • Iskusyvyys 16 mm
 • Hierontapäät 8 vaihtoehtoa
 • Säädettävä varsi 3 asentoa
 • Irrotettava ja ladattava litiumioniakku 24V 2600mAh
 • Käyttöaika akulla yhdellä latauksella: 3-5h riippuen käytöstä
 • Latausaika: Noin 1 tunti
 • Nimellisjännite 100-240V
 • Nimellistaajuus 50-60Hz
 • Takuu kotikäytössä 1 vuosi akkua lukuun ottamatta (Akun takuu on 6 kuukautta)
Laitetta ei suositella käytettävän hauraisiin alueisiin, kuten kasvoihin tai kämmenselkään. Laitetta ei suositella lasten, raskaana olevien tai sydämen tahdistimia käyttävien henkilöiden käyttöön. Jos olet epävarma laitteen käytöstä, kysy neuvoa lääkäriltäsi. Lopeta laitteen käyttö välittömästi, jos huomaat negatiivisia vaikutuksia kuten huonovointisuutta.

Tilaa nyt huippuominaisuuksilla varustettu FitNord Ultimate Pro Massage Gun Lihashuoltovasara edulliseen hintaan Kuntokaupalta!
 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: