FitNord Nyrkkeilyhanskat (keinonahka)

29,90 €

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

FitNord Tekonahkaiset nyrkkeilyhanskat ovat laadukkaat ja tyylikkäät hanskat monipuoliseen nyrkkeilyharjoitteluun edullisella hinnalla. FitNord -nyrkkeilyhanskat suojaavat käsiä kovassakin harjoittelussa ja tekevät lyöntituntumasta sopivan pehmeän.

FitNordin tekohahkaisten nyrkkeilyhanskojen istuvuus on erinomainen ja ne tuntuvat miellyttäviltä käsissä. Rannekiinnitys tukee rannetta lyödessä ja vähentää loukkaantumisriskiä huomattavasti. Hanskat ovat nopea pukea ja riisua kätevän tarrakiinnityksen ansiosta. Vahva toppaus suojaa myös rystysiä ja peukaloita. Tekonahkapinta kestää hyvin käyttöä ja on erittäin helppo puhdistaa treenien jälkeen.

FitNord Tekonahkaisia nyrkkeilyhanskoja on saatavilla kolmessa eri painossa, 10 oz, 12 oz sekä 16 oz. Paino vaikuttaa pehmusteen määrään, eli mitä pienempi paino, sitä vähemmän iskunvaimennusta hanska tarjoaa.

Valitse hanskojen paino käyttötarkoituksen mukaan:

  • 10 unssia (oz): kevyin aikuisten nyrkkeilyhanska, soveltuu hyvin, tekniikkaharjoitteluun, säkkitreeniin sekä paditreeniin.
  • 12 unssia (oz): soveltuu kevyeen sparraukseen ja tekniikkaharjoitteluun treenikaverin kanssa. Tarjoaa hyvän suhteen painon ja pehmeyden välillä.
  • 16 unssia (oz): paksumpi pehmuste suojaa käsiä hyvin, joten sopivat kovaa lyömiseen, raskaampaan sparraukseen sekä paditreeniin. Suojaavat myös treenikaveria.

FitNord Tekonahkaiset nyrkkeilyhanskat ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta nyrkkeilyharrastukseen. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 19,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: