FitNord Ava Jr Sähköpyörä, minttu (360 Wh akku) + VUODEN LISÄTAKUU

799,00 € 1599,00 €

Svea -erämaksu alk.  30,99 €/kk

ALE 50 % ma 29.4.2024 asti

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Lasten sähköpyörä koulumatkoille ja retkille. Uutuusmalli nyt tilattavissa! 

FitNord Ava Junior on helppokäyttöinen lasten sähköpyörä kaupunkiajoon ja pyöräretkille. Pienirunkoinen Ava on vaivaton ja hauska ajaa. Ryhdikäs ajoasento tekee liikenteen seuraamisesta helppoa ja sähköavustuksen ansiosta lapsi pysyy pyöräretkillä helpommin vanhempien vauhdissa. Ava Jr on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön. Haastattelimme Ylöjärveläistä perheenisä Petriä, jonka kokemuksen mukaan sähköavusteinen polkupyörä lisäsi lasten oma-alotteista liikkumista. Lue juttu klikkaamalla tästä! https://www.kuntokauppa.fi/kannattaako-lapselle-hankkia-sahkopyora

  • 360 Wh akku (36 V, 10 Ah)
  • Matalarunkoinen unisex-malli sopii kaikille
  • Suomessa suunniteltu

Katso videolta Ava Jr esittely:

360 Wh akusta riittää virtaa pyörämatkoille
Sähköpyörän akussa on laadukkaat Samsung-kennot. 360 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen päivän pyöräretkille. Akku pysyy lukittuna turvallisesti paikallaan ja tarvitsee aina avaimen irrottamiseen.  Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista. 

Viisi avustustasoa polkemista helpottamaan
35 Nm TechDrive-takamoottori tekee polkemisesta kevyttä - oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason.  

Varmatoiminen Shimano 1x8 -vaihteisto ja tehokkaat jarrut
Yksinkertaisesta ja varmatoimisesta Shimano Altus 1x8 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat jarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti ja nopeasti.  

Mukavaa kyytiä matalalla rungolla
Suomessa suunniteltu 38 cm runko on tehty lasten vaatimusten mukaan. Matala runko antaa hyvän ajoasennon, sekä tekee pyörän selkään nousemisesta ja kyydistä poistumisesta helppoa ja turvallista. Ajomukavuutta lisäävät entisestään leveät 24 tuumaiset renkaat, jotka rullaavat erinomaisesti asvaltilla ja tarjoavat luotettavaa pitoa myös hiekkateillä. Sähköpyörässä on lisäksi kätevä tavarateline, lainmukaiset ajovalot edessä ja takana sekä roiskeilta suojaavat lokasuojat. 

Suomalaista suunnittelua
FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit
FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

Videolla esittely uudesta vuoden 2023 Ava 200 -mallista.

Kattava valikoima lisävarusteita. Katso tästä!

FitNord Ava Jr on valintasi, kun etsit lapselle sähköpyörää, joka on varustettu tyylikkäällä rungolla ja hyvällä moottorilla. Tilaa uutuusmalli nyt Kuntokaupalta! 

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ava Jr Sähköpyörä, minttu (360 Wh akku) + VUODEN LISÄTAKUU

Malli: Ava Jr

Väri: Valkoinen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Maantieajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 20 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 360 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Viistoputki, ulkoinen

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 10 Ah

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Kadenssianturi

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 35 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Altus 8

Ketjumalli: KMC Z8

Näyttö

Avustustasot: 5

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Tektro MD-M280

Jarrutyyppi: Mekaaniset levyjarrut

Renkaan malli: CST Control Viva Eco

Renkaan leveys: 1.75"

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Jäykkä keula

Etuhaarukan malli: Kiinteä, alumiini

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Vader

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Kiinteä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto


Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 999,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: