FitNord Aqua Island Kelluva uimalautta 4 x 2 m

999,00 €

Svea -erämaksu alk.  38,36 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Jättikokoisella 4 metriä pitkällä ilmatäytteisellä FitNord Aqua Island kelluvalla uimalautalla kelpaa rentoutua ja nauttia hellepäivästä koko perheen tai kaveriporukan kanssa!

Aqua Island - Ankkuroitavan kelluvan uimalautan reunalta voit viilentää jalkoja vedessä, uida, kalastaa tai ottaa aurinkoa. Kaiken keskelle voit pakata eväät ja napata pieneen kylmälaukkuun virvokkeita. FitNord Aqua Island kelluva uimalautta on suunniteltu nautiskelijoille, auringonpalvojille ja uimapedoille! Ilmatäytteinen taso sopii myös erinomaisesti veneen perään kalastajille heittoalustaksi: tästä ei kesän vietto vesillä parane!

FitNord Aqua Island uimalautta parantaa kesän laatua merkittävästi, sillä mikä olisikaan mukavampaa kuin köllötellä auringossa ystävien kanssa vesillä! Tyhjänä lautta on erittäin kompakti ja helposti kuljetettava. Hetken pumppaamalla sinulla on suuri ja leppoisa kellunta-alusta valmiina kesän viettoon. Lautta on 4 metriä pitkä, 2 m leveä ja 20 cm paksu ja se soveltuu täydellisesti suuremmallekin porukalle.
 

Monikäyttöinen lautta

Aqua Island kelluntalautta sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sisäkäytössä lautta voi korvata trampoliinin ja jumppa-alustan virkaa ja tarvittaessa se toimii jopa nukkumapatjana! Tehokkaan iskunvaimennuksen ansiosta Aqua Island on ihanteellinen alusta ulkokäytössä, etenkin vesillä ollessa. Ota Aqua Island mukaan auton peräkonttiin ja lähde nauttimaan ulkoilmasta järvelle. Käytä saarta vaikkapa hyppyalustana uimahyppyihin tai mihin vain keksitkin! Käyttäessäsi tai täyttäessäsi Aqua Islandia ulkona huolehdithan, ettei maassa ole teräviä keppejä tai kiviä, jotta materiaali ei vaurioidu. Pienet kivet tai koiran kynnet eivät riko pintaa, mutta EVA-pinnoitteeseen saattaa jäädä jälkiä.
 

Kestävä materiaali ja nopea käyttöönotto

Tämä kelluntalautta on tukevaa ja erittäin kestävää läpitikkaustekniikalla (dropstitch) valmistettua materiaalia. Drop stitch-tekniikka mahdollistaa suuremman kestävyyden ja on rakenteeltaan huomattavasti jämäkämpää kuin muut ilmatäytteiset materiaalit. Lautan kovuutta voi säätää ilmanpaineen avulla - suuremmassa paineessa lauttaa ei erota kiinteästä lautasta lainkaan. Pomppijoille voi painetta hieman vähentää, jolloin lauta ponnauttaa hyppijät korkealle.

Kelluntalautassa on useita kiinnitysrenkaita, joihin voi sitoa köydellä ankkurin. Lautan saa näin paikoilleen syväänkin veteen tai laiturin jatkeeksi. Aqua Island toimiikin mökillä helposti siirreltävänä laiturina, jonka paikkaa on nopea muuttaa ja talven tullen se kiepsahtaa helposti rullalle varastoon. 

Lautan käyttöönotto ja purkaminen vievät aikaa vain muutaman minuutin, ja tyhjennettynä sekä rullattuna se vie uskomattoman vähän tilaa. Muistathan aina ennen säilytykseen laittoa pyyhkiä mahdolliset liat pois tuotteen pinnasta ja antaa sen kuivua kokonaan ennen kokoonrullausta.
 

Ominaisuudet:

 • Materiaali: Dropstitch-PVC, kulutusta kestävä ja jämäkkä materiaali
 • Tarvittaessa lautan saa pumpattua täysin kovaksi, jolloin vastaa kiinteää laituria
 • Mitat täytettynä: 400 x 200 x 20 cm
 • Kantavuus maksimissaan n. 800 kg
 • Helppokäyttöinen venttiili ja tehokas pumppu tyhjennysominaisuudella
 • 4 siirtokahvaa
 • Mukana Double Action -pumppu, kantolaukku, repair kit
 • Pakkauksen paino: 33 kg
 • Pakkauksen mitat: 215 x 31 x 19 cm
 • Takuu kotikäytössä: 1 vuosi ostopäivästä

Hanki vilvoittava hittituote FitNord Aqua Island kelluva uimalautta kesän vesirientoihin nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: