FitNord Agile Sähköpyörä (vaihteeton)

1199,00 € 1499,00 €

Tai erämaksulla alk. 44,53 €/kk

ALE 300 € Voimassa ma 5.6. saakka

Osta myös

Varastossa, lähetetään 1-3 työpäivässä

Ostettavissa myymälästä

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu


FitNord Agile Sähköpyörä on vaihteeton sähkösinkula varmatoimista, helppohuoltoista ja kevyttä kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle.

Erinomainen hinta-laatusuhde, helppohuoltoisuus ja roimasti tavallista sähköpyörää kevyempi paino tekevät Agile-sähköpyörästä sekä järkevän että hauskan valinnan työmatkojen taittamiseen ja vapaa-ajan ajeluihin. Polje ja nauti, tätä yksinkertaisemmaksi ei sähköpyöräily mene!

 • Vaihteeton sähkösinkula kaupunkipyöräilyyn
 • Runkoon täysin upotettu 280 Wh akku
 • Toimintamatka optimioloissa 60 km
 • Takamoottori
 • Hyvin rullaavat ja vakaat renkaat
 • 5 avustustasoa
 • Levyjarrut
 • Varusteltavissa omien tarpeiden mukaan

Miksi vaihteeton sähkösinkula?

Sinkula on suomennos termistä single speed, eli yksivaihteinen polkupyörä. Myös vaihteettomiksi kutsuttavat yksivaihteiset polkupyörät viehättävät yksinkertaisen tekniikan, keveyden, huoltovapauden, äänettömyyden sekä jo pelkän ajamisen hauskuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Sinkulalla poljettaessa ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen tai murehtia ketjun hyppimisestä väärille rattaille, vaan poljinvoima välittyy suoraan takarenkaalle ilman välikappaleita.

Koska sinkulafillarilla poljettaessa ei voida vaihtaa pienempää vaihdetta, saattaa jyrkempien ylämäkien nouseminen tuottaa tuskaa. FitNord Agile -sähkösinkula ratkaisee tämän ongelman, sillä polkemista avustavan sähkömoottorin avulla mäkien nouseminen ja vastatuuleen ajaminen onnistuu kevyesti ja hikoilematta.

FitNord Agile on kevyt ja nopea

FitNord Agile -sähköpyörä painaa noin 5-10 kiloa vähemmän kuin tavanomaiset sähköpyörät. Yleinen harhaluulo yksivaihteisten hitaudesta ei pidä paikkaansa – FitNord Agile kulkee kevyen painon, sopivan välityksen ja kevyesti kuvioitujen renkaiden ansiosta erittäin vauhdikkaasti. 250 W TechDrive-takamoottori avustaa polkemista ja viidestä avustustasosta löytyy tehoa niin mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen etenemiseen vastatuulella. Toimintavarmojen levyjarrujen avulla sähköpyörän saa myös pysähtymään tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti.

Noin 18 kiloa painava FitNord Agile on helposti poljettavissa myös ilman avustusta, joten akkukestosta murehtiminen ei ole niin olennaista kuin monien muiden sähköpyörien kohdalla. Kevyt sähköpyörä on myös helppo nostaa yöksi pyörävarastoon tai sisälle kerrostaloasuntoon.

Linjakas ulkomuoto runkoon integroidulla akulla

Sähköpyörä saa virtansa runkoon integroidusta Samsungin ja LG:n -kennoilla varustetusta 280 Wh akusta, josta riittää avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen virtaa noin 60 kilometrin matkalle. Runkoon huomaamattomasti piilotettu akku saa FitNord Agile -sähkönpyörän näyttämään enemmän perinteiseltä sinkulalta kuin sähköpyörältä. Akku on kuitenkin myös irrotettavissa esimerkiksi pidempiaikaista säilyttämistä varten.

Vähemmän kuluvia ja huollettavia osia

FitNord Agile -sähköpyörä on erittäin toimintavarma ja helppohuoltoinen. Yksivaihteinen voimansiirto säästää vaihteiston säätämiseltä ja hintavilta vaihteistohuolloilta. Ketjujen ja rattaiden puhtaanapito sekä rasvaus riittävät yleisimmiksi huoltotoimenpiteiksi voimansiirrolle.

Yksinkertaiseksi ja varmatoimiseksi suunnitellussa FitNord Agile -sähköpyörässä et maksa turhasta, vaan voit varustella sen omien tarpeiden mukaan. Mukana toimitettaviin lisävarusteisiin kuuluvat lakisääteiset etu- ja takavalot sekä pyörän parkkeerauksessa helpottava jalkatuki. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle. Sähköpyörään sopivat lokasuojat, tavarakorit sekä muut lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Agile Singlespeedin esittelyvideo:

Valitse FitNord Agile, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Mahdollisimman yksinkertainen ja varmatoiminen sähköpyörä työmatka-ajoon ja kaupunkikäyttöön
 • Keveys ja ketteryys: painoa 5-10 kiloa vähemmän useimpiin sähköpyörämalleihin verrattuna
 • Linjakas ulkonäkö, joka ei ensisilmäyksellä muistuta sähköpyörää
 • Ei hankalia vaihteiden huoltotoimenpiteitä säätöä tai ylimääräisiä hajoavia osia
 • Mahdollisuus varusteluun juuri omien tarpeiden mukaan

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt yksivaihteinen FitNord Agile -sähköpyörä työmatka-ajoon ja kaupunkikruisailuun Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot ja takuu

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Agile
Käyttötarkoitus: työmatkapyöräily, retkipyöräily, vapaa-ajan pyöräily
Rengaskoko: 28"
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 52 cm ja 58 cm
Paino: 18,5 kg

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 280 Wh (36V 7.8 Ah)
Akkukennot: Samsung / LG
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: optimioloissa 60 km (kantamaan vaikuttavat avustustaso, maasto, käyttäjän koko ja lämpötila)
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 40 Nm
Moottorin sijainti: Takamoottori
Avustuksen enimmäisnopeus: 25 km/h
Poljinvoiman tunnistus: Kadenssitunnistin (tunnistaa polkimien pyörintänopeuden)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 1

Näyttö
Näyttö: TechDrive
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Tektro
Takajarru: Tektro
Jarrutyyppi: Mekaaniset levyjarrut
Renkaat: 28" CST 38 mm
Etuhaarukan tyyppi: jäykkä

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset, etuvalo ei tuotekuvassa)
Takavalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Satula: Sisältyy
Tavarateline: Lisävarusteena 
Lokasuojat: Lisävarusteena
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Laturi : Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Kyllä (lukko hankittava lisävarusteena)


Kokotaulukko
Runkokoko 52 cm = Ajajan pituus 165-185 cm
Runkokoko 58 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 152 x 23 x 79 cm

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

Välitys
FitNord Agile ja Flow mallien "vakiovaihteen" välitys on 16 hammasta takana ja 38 hammasta edessä, joka on optimaalinen 15-20 kilometrin ajovauhtiin. Agile+ ja Flow+ malleihin on mahdollista päivittää myös 42 tai jopa 44 hampainen eturatas, jolloin polkemisen "mukavuusalue" siirtyy lähemmäs avustuksen ylintä 25 kilometrin tuntinopeutta. Keveytensä ansiosta pyörää on tällöin myös kevyt ja mukava polkea myös yli 25 kilometrin vauhdissa avustuksen jäätyä pois. Välityspäivitys onnistuu lisämaksusta joko heti tilauksen yhteydessä tai myöhemmin esimerkiksi määräaikaishuollon kanssa tehtynä.

42-hampainen

44-hampainen

Takuu
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk
Takuu ei kata kulutusosien (ketjut, rattaat, jarrupalat jne.) normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

 

 

Huoltoverkosto ja asennusohje

Maanlaajuinen huoltoverkosto
FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Kokoamisohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).


 

Arvostelut


Yhteenveto

4.62500000     / 5
4,6
4.6250     / 5
4,6
4.8750     / 5
4,9
4.3750     / 5
4,4

100 % (8 / 8)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 4,0
 • 5,0
 • 4,0
Nyt on yksi kokonainen sekä vähän toistakin kesää poljettu ja 1500 km takana. Pyörä tekee mitä lupailee eli akkujen lataus oli on ollut noin 60-80 km. Yhdellä retkellä satulan kiinnike hajosi ja piti ostaa sitten uusi satulanputki. Satulaa en kuitenkaan samalla vaihtanut kun ompi mukavampi kuin nuo sporttimallit. Voipi olla alkuperäinen putken ja satulan välinen kiinnike mitoitettu vähän kevyemmällä kaverille kun painoa on se 102kg. Aika nopeasti pyörän hankinnan jälkeen tilasin isomman eturattaan ja sen jälkeen on työmatkat menneet kyllä vikkelään. Hyvä hintalaatu suhde oli kyllä hankittaessa ja päässä pyörii työmatkalla kokoajan säästetyt eurot ja euro/km suhde :P Hyvä ostos oli
Töihin ja takas 2.6.2023 , Uusimaa
 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 5,0
 • 4,0
Paras pyörä kuntoiluun jota olen käyttänyt. Teen säännöllistä 30 km lenkkiä. Akku riittää kolmeen tällaiseen kierrokseen kun sähkö avustaa vain ylämäessä. Pyöräilystä nauttii kun voi pitää vauhtia yllä ylämäessä eikä nivelet rasitu.
53v kuntoilija 17.6.2022 , Lohja
 • 3.6666666666667     / 5
  3,7
 • 4,0
 • 4,0
 • 3,0

Työmatkapyöränä hyvä

Työmatkaa 10km suuntaansa, mäkistä maastoa. Akun koosta johtuen ladattava joka päivä, virta ei kuitenkaan ole loppunut matkalla. Ajoasennon saa säädettyä todella pystyksi, joten sopii erinomaisesti myös henkilöille, joilla selkä kipeytyy "kyykkypyörien" ajamisesta. Rakenne kestävän oloinen ja hyvä työnjälki.
Työmatkailija 5.5.2022 , Hollola
Näytä lisää...

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1199,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: