**OUTLET** Reebok SL 8.0 Kuntopyörä

599,00 € 999,00 €

Tai erämaksulla alk. 22,25 €/kk

ALE 40 % Voimassa ma 30.5. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Avattu pakkaus. Tuote on kertaalleen koottu ja sitä on testattu.

Reebok SL 8.0 on korkealaatuinen ja monipuolisin ominaisuuksin varusteltu kuntopyörä, joka täyttää vaativammankin kuntoilijan kriteerit. 7 kiloinen vauhtipyörä tarjoaa erittäin miellyttävän ja tasaisen polkutuntuman. Helppokäyttöinen näyttö ja 12 valmiiksi ohjelmoitua harjoitusohjelmaa tekevät tehokkaan harjoittelun aloittamisesta helppoa niin aloittelijoille kuin kokeneille kuntoilijoille. 24 vastustasoa takaa, että haastetta riittää myös pitkälle tulevaisuuteen ja kovakuntoisimmille kuntopyöräilijöille.

Reebok SL 8.0 sisältää 12 ennalta ohjelmoitua ohjelmaa, 4 sykeohjelmaa, 4 käyttäjän itse määrittelemää ohjelmaa sekä palautusohjelman. Sykesensorit löytyvät käsikahvoista. Kuntopyörän voi yhdistää Bluetooth-yhteydellä Reebokin harjoitussovellukseen, joka aukaisee runsaasti lisämahdollisuuksia. Treenitiedot voidaan tallentaa sovellukseen kehittymisen seurantaa varten ja Google Maps mahdollistaa reitin suunnittelun, polkemisen ja seuraamisen katunäkymän avulla. Näytössä on myös tuuletin sekä kaiuttimet Mp3-sisääntulolla.

Tanakka runko on turvallinen jopa 130 kiloiselle käyttäjälle ja istuimen monipuoliset säädöt tekevät kuntopyörästä sopivan lähes kaiken kokoisille kuntopyöräilijöille. Geeli-istuin on pehmeä, mukava ja suunniteltu pitkäkestoisia harjoituskertoja varten. Reebok SL 8.0 -kuntopyörä on helposti siirrettävissä kätevien siirtopyörien avulla.

Valitse Reebok SL 8.0 Kuntopyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Erittäin monipuoliset harjoitusohjelmat (yhteensä 21)
  2. 24 vastustasoa
  3. Erinomainen polkutuntuma
  4. Tanakka runko ja monipuoliset säätömahdollisuudet
  5. Helppo siirrettävyys

Reebok SL 8.0 on korkealaatuinen kuntopyörä vaativaan makuun, joka sopii niin kuntopyöräilyn aloittamiseen kuin aktiiviselle kuntoilijalle. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: