Arctix Step Liukulumikengät 120 cm

Arctix Step Liukulumikengät 120 cm

219,00 €

Svea -erämaksu alk.  7,34 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

Arctix Step Liukulumikengät yhdistävät perinteisen erähiihdon sekä lumikenkäilyn parhaat puolet. Siksi nämä ovat erinomainen vaihtoehto talven rientoihin.

Ketterät ja hyvällä pidolla varustetut Arctix Step liukulumikengät ovat normaaleja metsä/tunturisuksia leveämmät ja lyhyemmät, ja niiden pohjassa on lisäpitoa tuova step suomupohja. Niillä siis pärjää risukkoisessa ja muuten hankalassa erämaastossa. Arctix Step liukulumikengät mahdollistavat myös hiihtävän etenemisen ja jopa mäkien laskemisen.

Step suomupohjassa liukulumikengän pohjaan on kaiverrettu suomuja. Pehmeällä hangella tämä on erinomaisesti toimiva pohjaratkaisu ja pito/luisto on riittävä. Lumella edetessä liukulumikengät ovat kantavuudeltaan erinomaiset ja liukuominaisuuksien ansiosta ne ovat nopeat paikasta toiseen liikkumiseen. Parhaimmillaan liukulumikengät ovat jyrkissä rinteissä ja tiheäkasvuisissa metsissä. Helppous, hauskuus ja kätevä kuljetettavuus tekevät liukulumikengistä varteenotettavan vaihtoehdon talven rientoihin. Liukulumikenkiin ei myöskään vaadita erillisiä monoja, vaan yleissiteisiin käyvät lumikenkien tapaan kengät kuin kengät.

Vinkkejä valintaan

Sopiva liukulumikenkien pituus valitaan käyttäjän painon ja pituuden, sekä maaston ja omien mieltymysten mukaan. Pidemmät liukulumikengät kantavat paremmin upottavassa lumessa, mutta ovat kankeammat kääntää tiuhassa metsikössä. Yleisenä ohjenuorana voidaan pitää seuraavia suosituksia:

Alle 70 kg: 120 cm
Alle 90 kg: 140 cm
Yli 90 kg: 160 cm

Painorajaa ei kuitenkaan kannata ottaa liian kirjaimellisesti, sillä loppupeleissä käyttöympäristö ratkaisee.

Skin vai Step-pohja?

Skin-pohja on ylämäessä pitävämpi, mutta tasaisella maalla step luistaa hivenen paremmin. Skin-karvat eivät pidä kastumisesta ja sen jälkeen jäätymisestä, sillä jääpaakkuisena ne eivät enää toimi tarkoituksessaan. Esimerkiksi järven jäällä edetessä step on oiva vaihtoehto, sillä pohjan suomujen toimintaa vesi ja jää eivät haittaa.

Tuotetiedot:

  • Pituus: 120 cm
  • Leveys: 130 mm
  • Yleissiteet
  • Step suomupohja
Valitse uusi mukava tapa nauttia luonnosta sekä liikunnasta ja tilaa Arctix Step Liukulumikengät nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 199,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: