**PINTAVIALLINEN** FitNord Racer 100 Spinningpyörä

399,00 € 499,00 €

Tai erämaksulla alk. 14,82 €/kk

SÄÄSTÄ 100 € Voimassa ma 4.7. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Pientä kyljessä olevaa naarmua lukuunottamatta uudenveroinen asiakaspalautus (katso kuva). Myydään valmiiksi kasattuna ja noutona Tampereen tai Vantaan myymälästä. Asiakaspalvelusta voi tiedustella muiden toimitustapojen mahdollisuutta.

FitNord Racer 100 Spinningpyörä on juuri sinua varten, jos haluat aloittaa spinningin kotona. Laitteessa on kaikki spinning-harrastukseen tarvittavat ominaisuudet: varmatoiminen koneisto, tukeva runko ja erinomainen hinta-laatusuhde!


FitNord Racer 100:ssa on erinomainen hinta-laatusuhde. Pyörä on taattua FitNord laatua ja sen suunnittelussa on tähdätty yksinkertaisuuteen ja toimivuuteen. FitNord Racer 100:ssa on manuaalisesti säädettävä kitkavastus (vaatii ajoittain voitelua), jota säädetään eturungossa olevaa vastusrullaa kääntämällä. Polkutuntuma on hiljainen ja miellyttävä tasaisesti rullaavan vauhtipyörän ansiosta. Pyörässä on hihnavetoinen 10 kilon vauhtipyörä.

FitNord Racer 100:ssa on vankka ja tukeva runko, joten pyörä ei heilu häiritsevästi kovankaan poljennon aikana. Satulan etäisyyttä ja korkeutta sekä kädensijojen korkeutta voi säätää helposti, joten jokainen polkija saa säädettyä polkuasennon juuri itselle sopivaksi. Pyörän maksimikuormitus on 100 kg, joten tätä kookkaampien polkijoiden kannattaa tutustua FitNord Racer 500 -malliin suuremmalla maksimikuormituksella.

Racer 100:n kädensijoilta saat monipuoliset ja tukevat otteet. Pyörän etuosaan saa myös tablettitelineen, jonka avulla voit katsella suosikkiohjelmiasi polkemisen aikana. Lisäksi pyörän alarungossa on kätevä paikka juomapullolle.

Pyörää on helppo siirrellä, sillä se painaa vain 31 kg ja sen etuosassa ovat pienet pyörät liikuttelua varten. Jos pyörälle ole toista paikkaa, mihin sitä siirtää, niin ei huolta! FitNord Racer 100 ei mittojensa puolesta vie kotona paljoa tilaa. Se onkin liian tyylikäs piilotettavaksi.

Katso FitNord Racer 100 -spinningpyörän esittelyvideo tästä:

FitNord Racer 100 Spinningpyörä on oikea valinta sinulle, jos arvostat näitä ominaisuuksia:

  • Tukeva ja jämäkkä rakenne
  • Kevyt ja toimintavarma laite
  • Huikea hinta-laatusuhde
Aloita nyt tehokas spinning-harjoittelu ja tilaa itsellesi laadukas FitNord Racer 100 Spinningpyörä jo tänään!

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: