Sveltus Challenger Nyrkkeilyhanskat

39,90 €

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Sveltus Challenger nyrkkeilyhanskat on suunniteltu ensisijaisesti aloittelijoille sparraukseen ja pariharjoitteluun. Ne sopivat täydelliseen iskuvoimaan!
Näillä unisex-käsineillä on kaareva anatominen muoto, joka antaa hyvän iskuvoiman. Tavallinen nyrkkeilyhanska on tarkoitettu pariharjoitteluun. Nyrkkeilysäkin erittäin tiheä suojavaahto käsien yläosassa vaimentaa iskuja. Vahvistettu peukalo ja joustava kiinnitys takaavat maksimaalisen suojan loukkaantumisilta. Hyvä lämmönsäätö, leveä muoto, vahvistettu mansetti, jossa on säädettävä koukku ja lenkkisuljin tarkan istuvuuden ja tuen takaamiseksi. Saatavana 5 kokoa.

Nyrkkeilyhanskojen ominaisuudet
Hanskan on istuttava hyvin ja tukevasti kädessä. Naisilla nyrkkeilyhanskojen käytössä on tärkeä muistaa, että kynnet on leikattu lyhyiksi, sillä muuten hanskat ovat ajan kanssa entiset. Sveltus Challenger nyrkkeilyhanska on tarkoitettu pariharjoitteluun. Nyrkkeilysäkin kanssa harjoiteltaessa on käytettävä erityistä säkkihanskaa tavallisen nyrkkeilyhanskan sijaan. Säkkihanska on pienempi, materiaali on karkeampaa ja kestää voimakkaampia iskuja. Säkkihanskan materiaali ja rakenne onkin tarkoitettu käsien suojelemiseen. Sveltus Challenger nyrkkeilyhanskan alla on oltava aina nyrkkeilyside tai nyrkkeilyhanskan alushanska suojaamaan kämmenluita ja rannetta. Lisäksi hiki imeytyy siteeseen, ja siteet voi aina pestä pesukoneessa. Käsisiteitä on olemassa joustavavia, puuvillaisia ja ohuempaa sidettä, joka on mukavamman tuntuinen nyrkkeilyhanskan alla. Eri taistelulajeissa siteet ovat eri pituisia. Toinen keino on laittaa alus- tai sisähanska Sveltus Challenger nyrkkeilyhanskan alle. Nyrkkeilyhanska ei saa missään tapauksessa tuntua liian löysältä kädessä!

Paino vaikuttaa pehmusteen määrään, eli mitä pienempi paino, sitä vähemmän iskunvaimennusta hanska tarjoaa. 
Valitse omasi käyttötarkoituksen mukaan: 

10 unssia (oz): kevyin aikuisten nyrkkeilyhanska, soveltuu hyvin tekniikkaharjoitteluun, säkkitreeniin sekä paditreeniin. 
12 unssia (oz): soveltuu kevyeen sparraukseen ja tekniikkaharjoitteluun treenikaverin kanssa. Tarjoaa hyvän suhteen painon ja pehmeyden välillä. 
16 unssia (oz): paksumpi pehmuste suojaa käsiä hyvin, joten sopivat kovaa lyömiseen, raskaampaan sparraukseen sekä paditreeniin. Suojaavat myös treenikaveria.

Hanskojen kunnosta huolehtiminen
Nyrkkeilyhanskat saa ja pitää myös puhdistaa. Hanskoja ei kannata jättää kassiin haisemaan treenin jälkeen, vaan ne tulisi mahdollisuuksien mukaan tuulettaa ja laittaa kuivumaan. Nyrkkeilyhanskat voi pestä kevyesti liinan avulla tavallisella saippualla ja vedellä.


Tekniset tiedot:
  • Pituus 32.00
  • Leveys 18.00
  • Koko 16oz
  • Väri musta valkoinen
  • Myydään pareittain
  • PU + nailonverkko + nailonvuori muovattu vaahtomuovi polyuretaanista
Sveltus Challenger nyrkkeilyhanskat kovaan iskuvoimaan nyt Kuntokaupalta!
 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 23,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: