SportVida Wide Painonnostovyö, musta

19,90 €
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

SportVida Wide Painonnostovyö suojaa selkää raskaiden nostojen yhteydessä!

SportVida Wide Painonnostovyön parhaat puolet löytyvät sen joustavuudesta ja kestävyydestä. Vyö on myös mukava päällä. Painonnostovyö on valmistettu öljyparkitusta nupukkinahasta, hihnassa on ylimääräinen pehmustus ja vyössä on muutenkin pehmeä tunnelma, joka tekee painonnostosta mukavampaa.
Suosittelemme tätä vyötä niille, jotka etsivät hyvää vyötä kohtuullisella budjetilla. Muotoilun ja rakenteensa ansiosta, vyö sopeutuu selän ja vatsan luonnollisiin kaariin eikä paina epämiellyttävästi. Korkealaatuisilla kaksoissaumoilla parantavat vyön laatua kestävyyden ja ulkonäön kannalta ja näin ollen saadaan lisää kestävyyttä materiaalin pitkäikäisyyteen.

Painonnostovyön mitat:
S ( vyötärö 62-86cm )
M ( vyötärö 70-90 cm )
L ( vyötärö 77-99 cm )
XL ( vyötärö 79-102 cm)
XXL ( vyötärö 91-112 cm )

Vyön käyttö:

  • Tämä suojaa lihasten ylikuormitukselta raskaan liikunnan aikana
  • Tukee ja suojaa vatsan ja selän lihaksia
  • Vakauttaa selkärangan alaosaa
  • Suojaa ylikuormitukselta


Kokeile eri asentoja ja kireysasteita. Mieltymyksistäsi huolimatta vyön ei tulisi koskaan rajoittaa kykyä hengittää syvään.

Älä koskaan käytä vyötä, jos sinulla on terveysongelmia, jotka voivat pahentua vyön käytön seurauksena. Mikäli sinulla on esimerkiksi sydänvaivoja, jotka pahenevat vyön käytön yhteydessä nousevasta veren- ja vatsaontelon paineesta, jätä vyö hankkimatta.

Kaikki, jotka haluavat kehittyä voimaharjoittelun parissa, kuten kyykyissä ja maastavedoissa, voivat hyötyä SportVida Wide painonnostovyöstä. Osta nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: