Reebok Nyrkkeilyhanskat - musta-valkoinen

40,00 €

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Nyrkkeilyn A ja O on kunnon hanskat, jotta lyönnit sujuvat mutkattomasti ja ranteet pysyvät kunnossa!

Nämä mustat Reebokin nyrkkeilyhanskat ovat ihanteellisia nyrkkeilysäkin ja padin kanssa treenaamiseen. Hanskat ovat mukava käyttää ja kestävät hyvin kuntonyrkkeilyä. Helppo ottaa päälle ja pois, velcronauha antaa hyvän istuvuuden. Hengittävä mesh-materiaali ventiloi käsiä ja nostaa käyttömukavuutta, paksu suojaus peukalon ja käden päällä vähentää loukkaantumisriskiä. Pinta on vinyyliä, mikä on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Nyrkkeily ja kamppailulajit harjoittavat koko kroppaa monipuolisesti. Saat nyrkkeilystä lisää voimaa, kestävyyttä ja nopeutta, unohtamatta tasapainoa ja koordinaatiota. Nyrkkeily ja kamppailulajit sopivat lähes kaikille. Vaikka nyrkkeily lajina onkin korkean intensiteetin treeni, niin niissä kehittyy myös moni muu ominaisuus, kuten ketteryys ja keskittymiskyky. Nyrkkeily on myös erinomainen urheilumuoto stressin lieventämiseen, itsepuolustustaitojen opetteluun ja auttaa lisäksi niskahartiaseudun jumitiloja.

Varusteet ovat oleellinen osa harjoittelua ja ottelemista. Laadukkaat varusteet ja välineet varmistavat sen, että harrastaminen on mahdollisimman turvallista ja miellyttävää. Lisää tietoa nyrkkeilyhanskojen valintaan löydät Kuntokaupan nyrkkeilyhanskojen valintaoppaasta!

Professionaaliseen kamppailuun suunnitellut ja edistyneimmällä tekniikalla tuetut Reebok nyrkkeilyhanskat tekevät harjoittelustasi kerrassaan helppoa! Hanki nyt omat Reebok nyrkkeilyhanskasi Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: