Uusi
  • Power Rack Voimahäkki ristikkäistaljalla, FitNord (ENNAKKO)

Power Rack Voimahäkki ristikkäistaljalla, FitNord (ENNAKKO)

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
999,00 € 1299,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 41,62 €/kk

SÄÄSTÄ 300 € 28.02.2018 saakka
HUOM! Toimitukset arviolta maaliskuun 2018 puolivälissä!
Power Rack Voimahäkki ristikkäistaljalla, FitNord on jämerä sekä monipuolinen voimailuteline kovaan käyttöön. Monikäyttöinen voimahäkki ristitaljaominaisuudella soveltuu käytettäväksi mm. seuraavissa liikkeissä:
- Penkkipunnerrus
- Vinopenkkipunnerrus
(- Ylätalja)
(- Alatalja)
- Ristikkäistalja
- Leuanveto (moniotetangolla, ns. monkey bar)
- Dippi
- Jalkakyykky

Voit valita häkkiin lisäosana ylä- ja alataljakombinaation, jolloin yksi häkki palvelee monipuolisesti kaikissa liikkeissä! Ylä- ja alataljalla sekä punnerrus- ja kyykkyliikkeillä harjoittelu vaatii voimahäkin lisäksi myös levytangon ja levypainoja. Ristikkäistalja toimii levypainolevyillä, joten häkkiä on erittäin edullista käyttää, sillä voit käyttää jo olemassa olevia levyjä myös taljalaitteilla. Painonnostotangon ja levypainojen lisäksi suosittelemme voimahäkkiä käytettäväksi yhdessä esim. Säädettävän vinopenkin kanssa. Voimahäkin mukana tulee kahden tangon kannatinparin lisäksi turvatangot, joiden avulla teet harjoittelusta turvallisempaa.

Power Rack Voimahäkin runko on valmistettu 6 x 6 cm teräksestä ja rungon liitokset on vahvistettu vielä ylimääräisillä teräslevyillä, mikä tekee häkistä hyvin tukevan. Vankkarakenteista Power Rack Voimahäkkiä ristikkäistaljalla ei ole tarvetta pultata kiinni lattiaan, sillä se on suunniteltu pysymään tukevasti paikallaan ilman erillistä kiinnitystä. 

Tilaa heti hinta-laatusuhteeltaan loistava voimahäkki monipuoliseen treeniin! 

 
Mitat ja kantavuus:

- Paino 185 kg
- Ylätaljatangon leveys 90 cm (viistopäillä)
- Alataljatangon leveys: 37 cm (suora)
- Leuanvetotangon otepaksuus: 32.50 mm
- Maksimi käyttäjäpaino leuanvetoon: 190 kg
- Maksimipaino taljalaitteilla: 120 kg
- Telineen maksimikantokyky: 300 kg

Takuu 2 vuotta rungolle, 1 vuosi taljapyörille ja vaijereille. Takuu ei koske normaalia kulumista. Mikäli voimahäkkiä käytetään yli suositeltujen kantavuusrajojen, tapahtuu se omalla vastuulla ja takuun ulkopuolella.


HUOM! Huomioithan voimahäkin mittojen lisäksi varata tilaa myös levytangon päille ja taljan painopakan vaatimille levypainoille. Painot eivät sisälly hintaan.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: