Ristikkäistalja, 2x73 kg, Body-Solid Deluxe

2639,00 €

Tai osamaksulla alk 109,96 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Ristikkäistalja, 2 x 73 kg, Body-Solid Deluxe on erittäin monipuolinen ja tukeva ristikkäistalja vaativaan käyttöön. On vaikea kuvitella lihaskunnon kehittämiseen monipuolisempaa kuntolaitetta kuin Body-Solid Deluxe -ristikkäistalja. Ristikkäistalja onkin kuntosalien perusvaruste ja tulisikin löytyä joka salilta.

Ristikkäistalja, Body-Solid Deluxen taljan vetokohtien 20-portainen korkeussäätö ja niissä olevien taljarullien pidikkeiden kääntyminen lähes 180 astetta tekevät mahdolliseksi kaikenlaiset vedot mistä suunnasta tahansa. Harjoitusohjelman laadinnassa voi olla rajana vain mielikuvitus!

Body-Solidin Deluxe ristikkäistaljan molemmissa painopakoissa on rautaa 72,5 kg ja mikäli käyttäjät kaipaavat enemmän rautaa, on painopakkoihin mahdollista lisätä vielä 22,5 kiloa lisävarustepakoilla. Näin ollen painopakoista saadaan juuri oikeanlaiset jokaiseen käyttökohteeseen.

Ristikkäistaljan leuanvetotangon vaahtokumipinnasta saa helposti pitävän otteen myös hieman hikisillä käsillä. Monet erilevyiset otteet ovat myös tällä tangolla mahdollisia.

Laita salin perusvarustuskuntoon ja tilaa heti laadukas Body-Solid Deluxe ristikkäistalja!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.