Ylä-/alatalja painopakalla, FitNord Diamond

2290,00 €

Tai erämaksulla alk. 85,05 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Painopakkalaite, FitNord Diamond Double ylä/alatalja on erityisen jämerä ammattikäytön kaksikäyttöinen pakkalaite. Diamond Double ylä/alatalja soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Pakkalaite Diamond Double ylä/alataljassa on 100 kilon painopakka. Huomioithan, että laitteessa oleva väkipyörä keventää todellisen vastuksen puoleen. Mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme.

Diamond-sarjan pakkalaitteista löytyy käyttäjäystävällinen toistojen laskuri sekä ajanotto, jolloin on helppoa pysyä treenin mukana ja keskittyä esimerkiksi hengitykseen tarkemmin kun ei tarvitse laskea toistoja. Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia! Musta-harmaa väritys sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.Tilaa heti tyylikkäät painopakkalaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

3.33333333     / 5
3,3
3.0000     / 5
3,0
3.0000     / 5
3,0
4.0000     / 5
4,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 3.3333333333333     / 5
  3,3
 • 3,0
 • 3,0
 • 4,0
Liikerata on niin pitkä, että laskuri ei toimi lyhyellä käyttäjällä. Vaijerit venyvät herkästi kyseisessä laitteessa jostain syystä. Yläkahva on niin painava, että ylin painolevy (5kg) nousee itsestään. Koska laitteessa on monta rissaa se keventää vastusta, joten painoa saa laittaa reilusti oletettuun tasoon nähden. Muuten ihan toimiva laitos pois lukien nämä puutteet. Puutteet eivät kuitenkaan haittaa harjoittelua kun ne tiedostaa.
Outi 15.1.2019 , Pohjois-Suomi
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: