Painopakkalaite, FitNord Diamond Double jalan lähentäjä/loitontajalaite

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
3290,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 137,08 €/kk

TILAUSTUOTE
Painopakkalaite, FitNord Diamond Double jalan lähentäjä/loitontajalaite on erityisen jämerä ammattikäytön kaksikäyttöinen pakkalaite. Diamond Double jalan lähentäjä/loitontajalaite soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Pakkalaite Diamond Double jalan lähentäjä/loitontajalaiteessa on 70 kilon painopakka, mutta mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme.

Diamond-sarjan pakkalaitteista löytyy käyttäjäystävällinen toistojen laskuri sekä ajanotto, jolloin on helppoa pysyä treenin mukana ja keskittyä esimerkiksi hengitykseen tarkemmin kun ei tarvitse laskea toistoja. Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.

Tilaa heti tyylikkäät painopakkalaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!
Tekniset tiedot:
Painopakka 70 kg (mikäli tarvitsette isompaa painopakkaa olkaa yhteydessä myyntiimme)
Maksimikäyttäjäpaino 300 kg
Väri: tummanharmaa/musta
Laitteen koko: 1318*1319*1652mm
Takuu:
Runkotakuu 5 vuotta
Taljat/vaijerit/kuluvat osat 6 kk
 

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: