Jalan lähentäjä/loitontajalaite painopakalla, FitNord Diamond Double

2290,00 €

Tai erämaksulla alk. 85,05 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Painopakkalaite, FitNord Diamond Double jalan lähentäjä/loitontajalaite on erityisen jämerä ammattikäytön kaksikäyttöinen pakkalaite. Diamond Double jalan lähentäjä/loitontajalaite soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Pakkalaite Diamond Double jalan lähentäjä/loitontajalaiteessa on 70 kilon painopakka, mutta mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme.

Diamond-sarjan pakkalaitteista löytyy käyttäjäystävällinen toistojen laskuri sekä ajanotto, jolloin on helppoa pysyä treenin mukana ja keskittyä esimerkiksi hengitykseen tarkemmin kun ei tarvitse laskea toistoja. Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia. Musta-harmaa väritys sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.


Tilaa heti tyylikkäät painopakkalaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: