Tunturi HG10 Kuntokeskus

399,00 € 659,00 €

Tai erämaksulla alk. 14,82 €/kk

SÄÄSTÄ 260 € Voimassa ma 23.5. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Kuntokeskus, Tunturi HG10 on kompakti ja monipuolinen kotikuntosali, jolla pystyt treenaamaan kätevästi kaikkia lihasryhmiä.

Ylätalja, alatalja, rintaprässi ja jalkalaite tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisten harjoitusliikkeiden suorittamiseen. Lisäksi taljoihin voi kiinnittää erilaisia lisävarusteita kuten vetokahvoja, -rautoja ja nilkkaremmejä, jotka tekevät kuntokeskuksen käytöstä entistä monipuolisempaa.

Kuntokeskuksen painopakka koostuu 9 painolevystä, jotka painavat yhteensä 45kg. Painoa voi siis säätää 5kg välein, joten oikea vastustaso löytyy helposti jokaisen käyttäjän tarpeisiin. Rintaprässin kumpikin kädensija on yhdistetty erikseen pakkaan, joten ne liikkuvat itsenäisesti. Tämän ansiosta prässin käyttö on mukavampaa ja liikerata tuntuu luonnollisemmalta.

Kompaktin muotoilunsa vuoksi Tunturi HG10 mahtuu helposti lähes mihin vain tilaan. Sinun ei tarvitse rakentaa omaa huonetta kotikuntosalillesi, vaan pienikin tila riittää tarjoamaan kuntosalitasoisen treenin aina juuri silloin kun sitä itse haluat.Tunturi HG10 on edullisuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi erinomainen ratkaisu koko kodin kuntoilutarpeisiin. Tilaa nyt Kuntokaupasta luotettavasti ja nopeasti!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: