Jalkaprässi, FitNord

1490,00 €

Tai erämaksulla alk. 55,34 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vipuvarsilaite, FitNord jalkaprässi on vapailla painoilla toimiva jalkaprässi. FitNord jalkaprässi soveltuu hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Vipuvarsilaite, FitNord jalkaprässi on säädettävissä käyttäjän mukaan, jolloin harjoittelu on turvallista ja miellyttävää. Jalkaprässiin käyvät kaikki 50 mm reiällä varustetut levypainot. Jalkaprässin painotapit ovat riittävän pitkän jopa suuremmille kuormille hieman pienemmillä levyillä, jolloin esimerkiksi 50 kilon levyjä ei tarvitse välttämättä olla.

FitNord Diamond vipuvarsilaitteet käyttävät vapaita painoja, jolloin esimerkiksi pienemmän salin ei tarvitse investoida hieman kalliimpiin painopakallisiin laitteisiin ja kuormat saadaan näin ollen edullisesti suuriksikin.

Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.

Tilaa heti tyylikkäät vipuvarsilaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
Koko 1780*2060*1525 mm
Paino 264 kg
Maksimikuorma 400 kg
Väri: musta
Takuu:
Runkotakuu 5 vuotta
Kuluvat osat 12 kk

Pakkauksen mitat: 190 x 130 x 77 cm
Pakkauksen paino: 280 kg

HUOM! Kuvat painot eivät sisälly hintaan
 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1490,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: