Jalanojennuslaite, FitNord Diamond

1490,00 €

Tai osamaksulla alk 62,08 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Vipuvarsilaite, FitNord Diamond jalan ojennus on jämerä mutta kompaktin kokoinen ammattikäyttöön suunniteltu etureisilaite. Vipuvarsilaite, FitNord Diamond jalan ojennus soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Laitteen kompaktin koon vuoksi se on helppo sijoittaa myös pienille saleille. Laitteen painotapeille sopivat normaalit 50 mm reiällä varustetut painolevyt. Jalan ojennus -laite on helppo ja turvallinen ratkaisu.

FitNord Diamond vipuvarsilaitteet käyttävät vapaita painoja, jolloin esimerkiksi pienemmän salin ei tarvitse investoida hieman kalliimpiin painopakallisiin laitteisiin ja kuormat saadaan näin ollen edullisesti suuriksikin.

Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.

Tilaa heti tyylikkäät vipuvarsilaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.