Jalanojennuslaite, FitNord Diamond

1490,00 €

Tai erämaksulla alk. 55,34 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vipuvarsilaite, FitNord Diamond jalan ojennus on jämerä mutta kompaktin kokoinen ammattikäyttöön suunniteltu etureisilaite. Vipuvarsilaite, FitNord Diamond jalan ojennus soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Laitteen kompaktin koon vuoksi se on helppo sijoittaa myös pienille saleille. Laitteen painotapeille sopivat normaalit 50 mm reiällä varustetut painolevyt. Jalan ojennus -laite on helppo ja turvallinen ratkaisu.

FitNord Diamond vipuvarsilaitteet käyttävät vapaita painoja, jolloin esimerkiksi pienemmän salin ei tarvitse investoida hieman kalliimpiin painopakallisiin laitteisiin ja kuormat saadaan näin ollen edullisesti suuriksikin.

Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.

Tilaa heti tyylikkäät vipuvarsilaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
Paino 165 kg
Maksimi painokuorma 200 kg
Väri: musta
Laitteen koko 1574*1271*1023 mm
Pakkauksen mitat: 170 cm x 110 cm x 60 cm
Pakkauksen paino: 240 kg
Takuu:
Runkotakuu 5 vuotta
Kuluvat osat 12 kk
 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: