FitNord Classic 300 Sähköpyörä, punainen (504 Wh akku)

FitNord Classic 300 Sähköpyörä, punainen (504 Wh akku)

2799,00 €

Svea -erämaksu alk.  94,55 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Klassisen tyylikäs FitNord Classic 300 on matalarunkoinen kaupunkisähköpyörä, jonka tehokas akku ja moottori sekä turvallinen jalkajarru takaavat miellyttävän ja varman ajokokemuksen.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen klassikkopyörä on huoleton pitkillä lenkeillä ja ketterä kaupunkiajossa. Yhdellä latauksella pääset jopa 120 kilometrin matkan. Helppokäyttöinen ja matalarunkoinen sähköpyörä sopii kaikille.

Tutustu pyörään ja polkaise helpon ja huolettoman sähköpyöräilyn maailmaan!

1. Tehokas akku – yhdellä latauksella jopa 120 km

FitNord Classic 300 -sähköpyörässä on runkoon integroitu ja LG:n kennoilla varustettu tehokas 504 Wh akku, jossa virtaa riittää avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 120 kilometriä yhdellä latauksella. Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä. Akku on helppo irrottaa avaimella ja tuoda sisälle lataukseen. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Matala runko ja tehokas jalkajarru – varma valinta kaupunkiajoon

Classic 300 -sähköpyörä on erittäin helppokäyttöinen kaupunkisähköpyörä, joka sopii kaikille matalan runkonsa ansiosta. Matala runko tekee pyörän selkään nousemisesta ja kyydistä poistumisesta helppoa ja turvallista. Pyörässä on helppokäyttöinen kolmevaihteinen Shimano Nexus -napavaihteisto. Turvallisen jarrutuksen tarjoaa monien pyöräilijöiden suosima perinteinen jalkajarru sekä hydraulinen levyjarru edessä. Pyörässä on lisäksi kätevä tavarateline, lainmukaiset ajovalot edessä ja takana sekä roiskeilta suojaavat lokasuojat.

3. Polkeminen on kevyttä – valitse avustustaso tilanteen mukaan

60 Nm TechDrive-keskimoottori tekee polkemisesta kevyttä – olipa edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. FitNordin Techdrive-moottorit valmistetaan yhdessä alan johtavien moottorivalmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, joka kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

4. Suunniteltu Suomessa ja Suomen olosuhteisiin

FitNord-sähköpyörät suunnitellaan Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

Kenelle ja miksi?

FitNord Classic 300 -sähköpyörä on sinulle, joka etsit varmaa ja helppokäyttöistä menopeliä kaupunkiajoon, työmatkoille ja pidemmillekin pyörälenkeille. Hydrauliset jalkajarrut tuovat ajokokemukseen varmuutta. Klassinen muotoilu ja matala runko takaavat, että pyörän kyytiin on helppo nousta ja sitä on ketterä käsitellä. Pitkä akun toimintamatka takaa sen, että latausta ei tarvitse muistaa päivittäin.

Classic 300 -pyörän löydät raikkaan valkoisen lisäksi myös mustana ja valkoisena. Jos kaipaat pyörääsi enemmän potkua, tutustu FitNord Classic 500 -malliin , jossa on tehokkaampi keskimoottori, pidempi kantama, jousitettu etuhaarukka ja enemmän vaihteita.

Siirry vaivattoman pyöräilyn maailmaan – valitse sopiva runkokoko ja tilaa heti oma FitNord -sähköpyöräsi Kuntokaupalta! 

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Classic 300 Sähköpyörä, punainen (504 Wh akku)

Malli: Classic 300

Väri: Punainen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 24 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 504 Wh

Akun sijainti: Runkoakku

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 14 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 60 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 3

Vaihteiston tyyppi: Shimano Nexus 3

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan koko, ETRTO: 40-622

Renkaan leveys: 38 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Jäykkä keula

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 155-175 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2399,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: