Citybug ES102 Sähköpotkulauta (Musta)

499,00 €

Tai erämaksulla alk. 18,53 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Citybug ES102 Sähköpotkulauta on retee kulkuväline kaupungissa liikkumiseen. Näppärän kokoinen potkulauta kiidättää vauhdilla perille ja taittuu tarvittaessa nopeasti kasaan. Vain hieman yli 10 kiloa painavaa potkulautaa on helppo nostella esimerkiksi junan tai bussin kyytiin. Citybug ES102 on erittäin vakaa ajaa kovassakin vauhdissa (maksiminopeus jopa 25 km/h riippuen käyttäjän painosta ja reitin vaativuudesta sekä alustasta). Tämä potkulauta on kova vastus vuokralaitteille ja suosituimmille kilpailijoille!

Matala runko tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet

Citybug ES102 sähköpotkulaudan runko on matala, mikä tekee laudan käsittelystä helppoa. Ajotuntuma on vakaa ja kääntyminen nopeaa ja turvallista. Rungon yksinkertainen rakenne huokuu laatua ja kaapelit kulkevat tyylikkäästi rungon sisällä.

Takavetoinen sähkömoottori, jopa 25 km/h maksiminopeus

Takavetoinen sähkömoottori on paitsi tehokas, myös turvallinen. Takavetoisuus tuo runsaasti pitoa, eikä pito irtoa käännyttäessä yhtä herkästi kuin etuvetoisella. Vauhtia riittää, sillä Citybug ES102:n huippunopeus on jopa 25 km/h.

Helppo taittaa kasaan ja kevyt nostaa

Ohjaustangossa on helppokäyttöinen ja vankka taittomekanismi, jolla ohjaustanko taittuu alas. Mekanismi on taottu suoraan terästankoon, joten tanko ei heilu tai löysty ajaessa. Kokoon taitettuna Citybug ES102 vie vähän tilaa ja kevyen painon ansiosta sitä on helppo nostella. Citybug ES102 sopii siis erinomaisesti matkustustapojen yhdistelyyn; se kulkee mukana bussissa, junassa tai autossa ja lyhyemmät matkat voidaan taittaa sähköpotkulaudalla rullaten.

Puhkeamattomat renkaat ja tärinää pehmentävä etujousitus

Citybugi ES102:n renkaat ovat pitkäikäiset, puhkeamattomat ja huoltovapaat. Halkaisijaltaan 20 cm olevat renkaat tuovat ajoon mukavuutta. Etujousitus vähentää iskuja ja tärinää epätasaisilla alustoilla ajettaessa.

Tehokas takajarru ja valot sekä edessä että takana

Citybug ES102 on varustettu tehokkaalla jalalla painettavalla takajarrulla. Lokasuojaan integroitu takajarru on vahvistettu tukevasti alumiinilla, joten jarru on erittäin kestävä ja toimintavarma. Jarruvalo syttyy takana jarrua painettaessa. Vauhtia voidaan hidastaa kevyesti myös ohjaustangon jarrukahvalla, mutta jarruttaminen tapahtuu aina takajarrulla. Sähköpotkulaudassa on myös etuvalo, joka saadaan päälle ohjaustangon virtapainikkeesta. Ohjaustangossa on selkeä LED näyttö, josta näet nopeuden ja akun keston.

Katso tästä Citybug ES102 -sähköpotkulaudan esittely:

Huomioi seuraavat asiat, kun vertailet Citybug ES102 -sähköpotkulautaa saman hintaluokan kilpailijoihin:

 1. Erinomainen ajettavuus matalan rungon ansiosta
 2. Pelkistetyn tyylikäs ulkonäkö, kaapelit kulkevat rungon sisällä
 3. Huoltovapaat renkaat, ei puhkeamisen riskiä. Etujousitus pehmentää iskuja ja tärinää.
 4. Takavetoinen sähkömoottori tarjoaa paremman pidon liukkaalla pinnalla ja irtohiekalla ajettaessa (ja etenkin käännyttäessä)
 5. Erittäin vahva ohjaustankoon taottu taittomekanismi, ohjaustanko ei heilu ajettaessa
 6. Alumiinilla vahvistettu takajarru
Citybug ES102 on huikeilla ominaisuuksilla varustettu sähköpotkulauta edulliseen hintaan. Tilaa heti Kuntokaupalta!
 

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.66666667     / 5
4,7
4.6000     / 5
4,6
4.6000     / 5
4,6
4.8000     / 5
4,8

100 % (5 / 5)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Suosittelen

Hankittiin nuorelle koska saa kätevästi taitettua ja mukaan koulubussiin, toisin kuin pyörän. On toiminut moitteettomasti ja akku kestänyt 15-20km yhdellä latauksella.
Suosittelen!
Ismo 22.9.2020 , Kuusamo
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0
Todella näppärä vehe! Tuli ostettua parin kilometrin työmatkalle. Todella laadukas laite ja muutenkin viimeistely todella siisti. Yhdellä latauksella pääsee tämmöinen n. Reilu 70kg ihminen sen 15km yhdellä latauksella. Etuvalo todella tehokas näille hämärtyville syysilloille. Täyteen latautuu tosiaan siinä noin 3 tunnissa. Suosittelen jos etsit hinta/laatusuhteelta hyvää mutta edullista potkulautaa.
Suosittelen!
Nico 14.9.2020 , Helsinki
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0
Tosi hyvä sähköpotkulauta hintaansa nähden, akun kesto 60kg pojalla jopa 20km!
Suosittelen!
Vv 10.8.2020 , Lahti
Näytä lisää...