Bowflex 3.1S Säädettävä vinopenkki

279,00 € 299,00 €

Tai osamaksulla alk 11,62 €/kk

SÄÄSTÄ 20 € 2.8.2021 saakka

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Todella jykevä ja laadukkaasti toteutettu Bowflex 3.1S on innovatiivinen ja monipuolisesti säädettävä vinopenkki kovaan harjoitteluun kotiin ja kuntosalille.

Bowflex 3.1S vinopenkki on helppo koota ja yksityiskohdat ovat viimeisteltyjä. Säädettävä vinopenkki on monikäyttöinen penkki, joka mahdollistaa lukuisia eri harjoituksia. Bowflex 3.1S vinopenkkiä voi käyttää tasapenkkinä tai eri kulmiin säädettynä. Vinopenkkiä voi säätää neljään eri harjoittelukulmaan -20 °, 0 °, 45 °, 90 °). Vinopenkki rasittaa tehokkaasti rintalihasten yläosia ja on yksi tärkeimmistä apuliikkeistä rinnan kehittämiseen normaalin tasapenkkipunnertamisen lisäksi.

Tilaa säästävä suunnittelu
Helpolla napin painalluksella, nosta ja mene -toiminnolla penkki voidaan sijoittaa, jolloin tilan maksimointi on yli 50%, kun sitä ei käytetä. Penkin voi nostaa pystyyn säilyttämistä varten. Penkissä on myös säädettävät jalkatuet, jotka helpottavat esimerkiksi vatsalihasharjoittelua. Siirtopyörät helpottavat penkin siirtämistä.

Tekniset tiedot:

  • Säädettävä istuinosa
  • 4 asentoa
  • Kuljetuspyörät
  • Kantavuus 217kg
  • Mitat 154.9 x 68.8 x 104.6 cm
Penkin tukeva teräsrakenne ja kestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän kotiin ja salille! Tilaa Bowflex 3.1S vinopenkki Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: