**AVATTU PAKKAUS** Lastenistuin THULE Yepp Maxi, tavaratelinekiinnitys

143,00 € 169,00 €

Tai erämaksulla alk. 5,31 €/kk

ALE 15 % Voimassa ma 4.7. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä


Tuotepakkaus avattu ja tuotetta katsottu.


Thule Yepp Maxi lastenistuin on turvallinen ja helppokäyttöinen valinta, jonka ansiosta voitte helposti nauttia yhteisistä pyöräretkistä lapsesi kanssa!


Lapsi on helppo vyöttää paikalleen näppärästi suuripainikkeisella turvasoljella. Helposti säädettävät ja pehmustetut viisipistevaljaat ovat mukavan tuntuiset ja erittäin turvalliset. Thule Yepp Maxi -lastenistuimessa on lisäksi helposti säädettävät jalkahihnat sekä jalkatuet, joiden avulla varmistat täydellisen istuvuuden lapsesi kasvaessa. Istuin on pehmustettu ja iskuvaimennettu, mikä varmistaa lapselle miellyttävän kyydin.
Lastenistuimen materiaali on kosteutta hylkivää, ja näin ollen helppo pitää puhtaana ja kuivana. Thule lastenistuin myös näkyy hyvin muille tienkäyttäjille heijastimien ja turvavalon kiinnityspisteen ansiosta

Thule Yepp Maxi -lastenistuin on suunniteltu ja testattu 9 kuukauden ikäisistä kuusivuotiaille ja enintään 22 kg painaville lapsille. Jos lapsesi on alle 1-vuotias, kysy neuvoa lastenlääkäriltä ennen istuimen käyttöä.

Thulen lastenistuin on todella helppo ja nopea asentaa polkupyörän lastenistuimeen.

HUOM! Thule Yepp Maxi -lastenistuin sopii polkupyörän tavaratelineisiin, joissa on EasyFit-ikkuna. Jos tavaratelineessä ei sitä ole, tarvitset Thulen oman Thule Yepp Maxi Easy Fit -adapterin tavaratelinekiinnitystä varten.
 

Ominaisuudet:

  • Tavaratelinekiinnitys
  • 5- pisteturvavyö
  • Väri: Musta
  • Paino 3.8 kg
  • Turvallisuusstandardien mukainen lastenistuin

Tilaa turvallinen ja helppokäyttöinen Thule Yepp Maxi -lastenistuin Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: