Assault AirBike Pro Ilmavastuspyörä

1299,00 €

Tai erämaksulla alk. 48,24 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Assault AirBike Pro Ilmavastuspyörä on paras kuntopyörä niille, jotka etsivät entistä tehokkaampaa harjoittelukokemusta!

Tämä uuden sukupolven Assault AirBike Pro yhdistää AssaultBike Classicin alkuperäisen muotoilun sekä AssaultBike Eliten huippuominaisuudet. Assault AirBike Pro on erinomainen kuntoilulaite tehokkaaseen kotitreeniin. Ilmavastuspyörä vie vain vähän tilaa ja mahdollistaa kuntoilun helposti kotona säällä kuin säällä. AirBike on erittäin kestävä ja helppohuoltoinen, joten laadukkaalla laitteella treenaa huoletta pitkään. Kuntopyöräily sopii kaikenikäisille ja -kokoisille, eikä se rasita niveliä, joten se sopii hyvin myös nivelvaivoista kärsiville ja kuntoutuskäyttöön. 

Ilmavastuspyörän tehokkuus perustuu ilmanvastukseen: mitä kovempaa pyöräilet, sitä suuremmaksi nousee airbiken tarjoama vastus. Ilmavastuspyörällä onnistuu niin intervalliharjoittelu, matalasykkeinen ja kestävyyttä parantava harjoittelu kuin palauttava treenikin. Ilmavastuspyörän erikoisuutena on, että se harjoittaa jalkoja ja ylävartaloa. Tämä mahdollistaa entistäkin kovemmat syketreenit, kun tehoja saadaan puristettua irti koko kehosta. Lopputuloksena on kestävä, erittäin kovaan käyttöön rakennettu hybridipyörä, joka vaatii vain vähäistä huoltoa.

AirBike Pron suurikontrastisessa LCD-näytössä on myös Bluetooth-yhteys, joten voit yhdistää sen puhelimen tai suosikkiälylaitteen kanssa harjoitusten seuraamiseksi. Lisäksi voit mukauttaa harjoittelua yhdellä seitsemästä ohjelmavaihtoehdosta tai kilpailutilan asetuksella.

Ominaisuudet:
  • Korroosionkestävä runko
  • 4 säädettävää jalkaa tukevuuden varmistamiseksi
  • Bluetooth ja ANT + -yhteydet
  • Yhdistetään Assault Fitness -sovellukseen
  • Ohjelmat: Aika, matka, syket, kierrosluku, nopeus ja kalorit
  • Suurikontrastinen ja helppolukuinen LCD-näyttö
  • Suuritehoiset intervalliharjoitteluohjelmat
  • Pehmustettu teräsistuin säätömukavuudella
  • Käyttäjän enimmäispaino: 160 kg
Assault AirBike Pro Ilmavastuspyörä kovempaan ajoon. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Koottuna:
Paino 53,8 kg
Pituus 126,6 cm
Leveys 61,3 cm
Korkeus 129,9 cm

Laatikko:
Paino 59,1 kg
Pituus 135,0 cm
Leveys 27,0 cm
Korkeus 89,0 cm

Takuu (kattaa kotikäytön ja yhteisökäytön alkaen ostopäivästä): Runko 7v, kulumattomat osat 3v. Takuu ei koske kuluvia osia.

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1299,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: