Medinor Painopeiton pussilakana, puuvilla (150 x 200 cm)

Medinor Painopeiton pussilakana, puuvilla (150 x 200 cm)

39,90 €

Svea -erämaksu alk.  1,11 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vaihdettava ja konepestävä Medinor puuvillainen pussilakana painopeitolle viimeistelee peiton ulkonäöllisesti ja saattelee sinut maittavia unia kohti!

Puuvillainen pussilakana tuntuu juuri niin pehmeältä kuin näyttää! Pussilakanan kanssa painopeitolla on mukava nukkua ja se on helppohoitoinen. Tämä pussilakana on erityisesti suunniteltu kiinnitettäväksi 8 kohdasta painopeiton kiinnityslenkkeihin, sillä ylimääräinen paino voi saada peiton liukumaan ympäriinsä pussilakanan sisällä. Jotta peitto pysyy tasaisesti levittyneenä ja varmasti pussilakanan sisällä, ovat soljet tässä erinomainen apuväline pitämään painopeitto paikallaan läpi yön.Laadukkaat ja pehmeät materiaalit
Puuvilla on kestävä luonnonmateriaali, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Pussilakanat ovat erityisesti suunniteltu aikuisten 150 x 200 cm painopeitoille. Laadukkaat ja pehmeät materiaaleiltaan, Medinor puuvilla pussilakanat painopeitoille ovat valmistettu laadukkaasta OEKO-TEX® 100 Standard sertifioitusta 100% puuvillasta ja ne toimivat kuitenkin hyvin myös "tavallisena" pussilakanasettinä muille peittomalleille, jotka eivät vaadi kiinnityslenkkejä.

Pussilakanan pitkällä sivulla oleva vetoketju tekee konepestävästä pussilakanasta helpon irrottaa ja vaihtaa.

Tekniset tiedot:
  • Materiaali: 100% puuvillaa (OEKO-TEX® sertifioitu)
  • Koko: 150 x 200 cm
  • Sopii aikuisten painopeittoon
  • Väri: Tummanharmaa
  • Konepestävä
  • Vetoketju pitkällä sivulla
  • 8 lenkkiä painopeitoissa, joilla pussilakanan saa kiinnitettyä painopeittoon
Hyvää yötä toivottaa Kuntokauppa! Osta nyt miellyttävä painopeiton 100% puuvillainen pussilakana ja voit matkustaa rauhallisin mielin kohti höyhensaaria!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 31,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: