Taitettavat sähköpyörät

Taitettava sähköpyörä on kaupungissa asuvan ja paljon matkustelevan pyöräilijän unelma! Moderni taittopyörä on ketterä kulkemaan liikenteen seassa ja ajaminen sillä on suorastaan hauskaa. Sähkömoottorin avustamana määränpäähän päästään ilman hikitahroja kainaloissa. Mikä parasta, taitettavaa sähköpyörää ei tarvitse jättää kadunkulmaan, vaan se voidaan taittaa kokoon ja ottaa mukaan sisätiloihin.

Pyöräily on terveellinen, piristävä ja monesti nopein tapa liikkua. Joskus on kuitenkin tarpeen yhdistää kulkemistapoja; sää saattaa yllättää, matka on liian pitkä pelkästään pyörällä kuljettavaksi tai väsymys iskee työpäivän jälkeen. Taitettava sähköpyörä voidaan tällöin ottaa mukaan julkisiin kulkuvälineisiin ja se mahtuu helposti pienenkin auton kyytiin. Taitettava sähköpyörä on kätevä ottaa mukaan myös kaupunkilomille, asuntoautoon, veneeseen ja muille reissuille. Taitettavissa sähköpyörissä on yleensä erinomaiset säätömahdollisuudet, joten pienestä koosta huolimatta ne soveltuvat monen kokoisille pyöräilijöille.

Taitettava sähköpyörä on valintasi, jos tarvitset näppärän ja erittäin pieneen tilaan menevän kulkuvälineen kaupunkiin ja taajama-ajeluun. Jos tarkoituksenasi on ajaa pidempää työmatkaa, lenkkejä ja tehdä retkiä, suosittelemme katsomaan valikoimamme hybridi- ja retkipyöristä.

Tilaa nyt helposti kuljetettava ja pieneen tilaan taitettava sähköpyörä Kuntokaupalta!

Järjestys: