Medinor Lasten Painopeitto 3 kg, mikrokuitu (100 x 150 cm)

Medinor Lasten Painopeitto 3 kg, mikrokuitu (100 x 150 cm)

89,90 €

Svea -erämaksu alk.  3,32 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Päivitystestaus.


Medinor lasten painopeitto rauhoittaa ja helpottaa nukahtamista. Olo on mukava ja rentoutunut– kuin joku antaisi rauhoittavan halauksen!


Laadukas Medinor lasten painopeitto 3 kg on 150 x 100 cm kooltaan ja valmistettu 100 % mikrokuidusta.  Medinor lasten painopeiton mikrokuitu on OEKO-TEX® 100 sertifioitu, joka takaa tuotteen turvallisuuden ja ihoystävällisyyden.

Peitto sisältää mikrolasihelmiä sekä polyesterikuitua. Lasihelmien paino auttaa peittoa asettumaan tiiviisti kehon ympärille ja antaa pehmeän sekä tasaisen painon tunteen. Painopeiton mukana tulee kätevä säilytyspussi. Painopeitolle erityisesti suunniteltu lasten Medinor-puuvillapussilakana pitää peiton napakasti pussilakanan sisällä kätevien painopeiton kiinnityssolkien avulla. Pussilakana myydään erikseen.


Ihoystävällinen ja rauhoittava vaikutus

Lapsilla saattaa olla univaikeuksia ja painajaisia. Painopeiton vaikutus perustuu rauhoittavaan painontunteeseen keholla ja se sopii erinomaisesti unettomuuteen, stressaantuneille tai levottomista jaloista kärsiville. Peitto voi myös pidentää syvän unen vaihetta. Painopeitto rauhoittaa lapsen kehoa ja uni tulee helpommin. Lasten painopeitot ovat kooltaan aikuisten painopeittoja pienempiä.

Painon tunne ihoa vasten lisää mielihyvähormonien serotoniinin ja oksitosiinin pitoisuutta kehossamme ja aktivoi unihormoni melatoniinin erittymistä. Jos lapsi on levoton, painopeitolla voi olla suuri apu nukahtamiseen. Painopeitto auttaa lapsia rentoutumaan, rauhoittumaan ja näin myös unenlaatu paranee.

Peiton painon tulisi olla n. 10 % käyttäjänsä painosta. On erittäin tärkeää, että peiton paino on oikein suhteessa käyttäjän painoon.

Painopeitolle erityisesti suunniteltu lasten Medinor-puuvillapussilakana pitää peiton napakasti pussilakanan sisällä kätevien painopeiton kiinnityssolkien avulla. Pussilakana myydään erikseen.

100% Mikrokuitu-painopeitto soveltuu kaikille, sillä se on erittäin ihoystävällinen.  Lisäpaino jakaantuu tasaisesti peiton koko pinta-alalle. Peitto kannattaa valita nukkujan painon mukaan. Painopeiton painon on oltava noin 10% sen alla nukkuvan henkilön painosta, jotta sen hyöty on maksimaalinen.

Osta nyt n Medinor lasten painopeitto 3 kg Kuntokaupalta ja rauhallinen matka höyhensaarille voi alkaa!
  • Koko: 100 x 150 cm
  • Väri: Valkoinen
  • Käyttäjän paino enintään: 30 kg
  • Käyttäjän paino vähintään: 25 kg
  • Materiaali: Mikrokuitu
  • Täyte: Mikrolasihelmet
  • Tuotteen paino: 3 kg
  • Tuotteen pituus: 150 cm
  • Pesuohjeet: Suositellaan ensisijaisesti tahranpoistoa kostealla liinalla. Mikäli peitto tarvitsee tehokkaampaa tahranpoistoa, on otettava huomioon pyykinpesukoneen painorajat. Kuivaus ripustus- tai tasokuivaus. Ei linkousta.

Takuu kotikäytössä: 24 kk

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: