Thera Cane Max Syvähierontalaite

29,50 € 59,00 €
ALE 50 % Voimassa ma 3.10. saakka

Varastossa, lähetetään 2-6 työpäivässä

Thera Cane Max syvähierontalaite on apuväline kivun lievitykseen ja itsehierontaan.

Thera Cane Max on koukku, jonka avulla pystyt kohdentamaan paineen tarkasti kohteeseen ja hieromaan kipeytynyttä lihasta. Myös Thera Canen Maxin varressa olevat nystyrät soveltuvat hierontaan ja kahvoista saat tukevan otteen, jolloin käyttäminen on helppoa ja tehokasta. Ulottuvan koukun avulla yletyt kehon jokaiseen kohtaan.

Kotikonsteilla kipeiden lihaspinteiden ja -kipujen hoitaminen voi olla haastavaa. Thera Cane Maxin avulla pystyt kohdentamaan painetta ongelmakohtaan pitkään väsyttämättä käsiäsi. Apuna hieronnassa voi käyttää käsien lisäksi myös esim. seinää tai lattiaa, jolloin omaa painoa voi käyttää tuottamaan painetta.

Thera Cane Max soveltuu:
- niskan
- hartioiden
- selän
- käsien
- jalkojen
- ja lähetulkoon koko muunkin vartalon hierontaan. Käyttöohjeessa opastus eri kohtien hoitamiseen, joten käyttöönotto on helppoa.

Thera Cane Max koostuu kahdesta helposti yhdistettävästä osasta, mikä helpottaa tuotteen kuljettamista mukanasi. Thera Cane on valmistettu patentoidusta komposiittimateriaalista. Tuotteella on normaalikäytön kattava elinikäinen takuu. Tuote kestää käyttöä kylvyssä, suihkussa ja saunassa, ja se voidaan tarvittaessa pestä myös astianpesukoneessa. Tuotteen mukana toimitetaan suomenkielinen ja englanninkielinen käyttöohje.

Tilaa nyt yksinkertainen, mutta tehokas ja kestävä apuväline itsehierontaan!

Arvostelut


Yhteenveto

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Matkamalli

Vaikka tämän saa pieneenkin kassiin, on se suurimmaksi osaksi kasattuna alkuperäisen TC:n seurana kotona, varren ruuvissa oleva pallo toimii loistavasti lattialla maatessa tai seinää vasten, varrella voi ohjailla pallon parhaaseen kohtaan. Myös olkapäihin.
Tuukka 15.2.2021 , Espoo

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 29,50 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: