RENPHO Hierontaistuin

279,00 €

Svea -erämaksu alk.  7,34 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Sano hyvästit lihasjumeille ja ala elää rennommin RENPHO hierontaistuimen ansiosta!

Nyt voit saada rentouttavaa, koko selän kattavaa hierontaa kotonasi tai vaikka työpaikallasi! RENPHON tehokas, mutta kompakti hierontaistuin yhdistää rullaavaa ja vaivaavaa hierontaa sekä rentouttavaa shiatsu-hierontaa. Lisäksi hierontaistuimen värinä- ja lämpötoiminnot auttavat poistamaan väsymyksen ja stressin oireita sekä lievittämään lihaskipua, tarjoten sinulle ylellisen, kylpylätyyppisen hierontakokemuksen missä vain. 

Koko selän kattava shiatsu-hieronta sisältää valinnaisen lämpötoiminnon. Voit lämmittää kaulaasi ja selkääsi samalla, kun rentoutat jännittyneitä lihaksia koko lannerangan ja hartioiden alueella. Hierontaistuimessa on kolme hierontavyöhykettä: koko selkä, yläselkä ja alaselkä. Pistehieronnan avulla voit keskittää tehokkaat hierontapäät selkäsi tiettyihin kohtiin ja hoitaa lihasjumeja tarkasti. Jos kaipaat hieman hellempää käsittelyä, voit laittaa esimerkiksi pyyhkeen selän ja istuimen väliin, jolloin hieronnasta tulee pehmeämpää. Lisäksi istuimen alaosassa on kolmetasoinen värinäominaisuus, joka hellii lantiota, pakaroita ja reisiä.

RENPHO hierontaistuimessa on säädettävä kaulan hierontatoiminto. Niskatyynyssä on neljä ainutlaatuista hierontapäätä, jotka syvähierovat niskaa ja hartioita. Hierontatyynyn sijaintia voi säätää pystysuunnassa, joten se sopii useimmille käyttäjille. Ergonomisen muotoilun ansiosta RENPHO hierontaistuin on todella miellyttävä ja luonnollisen tuntuinen käyttää. 


Ominaisuudet:
  • Kattavan hierontavaikutuksen ansiosta hierontaistuin tuo rentoutta koko kehoon auttaen poistamaan väsymystä, stressiä ja lihaskipuja.
  • Korkeussäädettävä hierontatyyny voidaan säätää pystysuunnassa asettumaan juuri oikealle kohdalle.
  • Ylös ja alas liikkuvat kahdeksan tarkkaa syvähierontapistettä lihasjumien poistoon.
  • Voit ohjata hierontapään tarkasti haluamasi kohtaan ja pysäyttää liikkeen painantaa varten.
  • Lämmitetty memory foam -tyyny värinätoiminnolla
  • Ergonominen S-mallinen muotoilu tuntuu luonnolliselta, ja jonka avulla hieronta kohdistuu tehokkaasti selkään.
  • Ultra-ohut viskoelastinen istuin sopii useimpiin nojatuoleihin, sohviin ja toimistotuoleihin.

Tilaa tehokas ja rentouttava RENPHO hierontaistuin nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 199,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: