inSPORTline Inverso Selkäkippi

249,00 €

Tai erämaksulla alk. 9,25 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 26.05.2022

inSPORTline Inverso on tukevarakenteinen selkäkippi, joka ehkäisee ja lievittää selkäkipuja tehokkaasti. Selkäkippi kääntää kehon ylösalaisin, jolloin painovoimaveto rentouttaa, poistaa lihasten jännitystä, avaa nivelten lukkiutumia, vähentää painetta ja parantaa verenkiertoa.

Yhdessä asennossa työskenteleminen, erityisesti istuminen, rasittaa nikamien välilevyjä, kiristää lihaksia ja heikentää ryhtiä sekä verenkiertoa. Fysikaalisista hoitolaitoksista tuttu selkäkippi on erinomainen laite ongelmien hoitamiseen ja ehkäisemiseen. Vaikutuksien aikaansaamiseksi selkäkippiä suositellaan käytettäväksi päivittäin noin 10 minuuttia.

inSPORTline Inverso -selkäkipin teräsrunko on erittäin vakaa ja turvallinen. Laitteen maksimipainoraja on 130 kg, joten se sopii myös kookkaimmille käyttäjille. Myös laitteen jalkatuet ovat säädettävissä käyttäjän pituuteen. Selkänojassa on erittäin mukava 4 cm paksu pehmusta, joka on päällystetty kestävällä ja helposti puhdistettavalla tekonahalla. Selkäkipin runko on taitettavissa kokoon, joten säilyttäminen onnistuu pienessäkin tilassa.

Selkäkipin vaikutukset:

  • Selkäkivun ehkäisy ja hoito
  • Lihasjännityksen helpottuminen
  • Parantaa ryhtiä ja vapauttaa hengittämistä
  • Auttaa parantamaan heikkoa verenkiertoa
  • Lievittää nikamavälilevyjen jännitystä
  • Lievittää lonkkanivelten jännitystä
  • Lievittää sisäelinten jännitystä


inSPORTline Inverso -selkäkippi on edullinen ratkaisu selkäongelmien päivittäiseen hoitoon ja ehkäisyyn. Tilaa nyt edullisesti Kuntokaupalta!  
 

Teknisen tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.