FitNord Trampoliinitikkaat 430 cm

29,90 €

Svea -erämaksu alk.  1,04 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-3 työpäivässä

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Safety Pro trampoliinitikkaat 430 cm ovat kätevät kaksiportaiset tikkaat, jotka helpottavat trampoliinille kiipeämistä.

FitNord Safety Pro trampoliinitikkaat 430 cm kiinnitetään trampoliinin reunaan ja ne sopivat useimpiin markkinoilla oleviin trampoliineihin. Tikkaat ovat ehdoton lisävaruste tukemaan ja helpottamaan lasten kiiepämistä trampoliiniin. Tikkaat kiinnitetään trampoliinin reunaan nopeasti ja helposti. FitNord Safety Pro trampoliinitikkaat 430 cm ovat lujatekoista terästä ja kestävät ulkokäytössä. Laajasta valikoimastamme löydät varaosan lähes jokaiseen standardikokoiseen trampoliiniin.

Lujatekoisten materiaalien sekä vankan rakenteensa ansiosta trampoliini on erittäin pitkäikäinen ja turvallinen. Kuten mitkä tahansa muutkin urheiluvälineet, trampoliinikin voi tarvita varaosia yllättäviin tilanteisiin. Laadukkaita trampoliiniin varaosia on saatavana erikseen ostettuna. Kuntokauppa tarjoaa kaiken mitä tarvitset - myös turvaverkot, jouset, hyppymatot, reunapehmusteet ja muut lisäosat.

Kiipeä tikkaita pitkin ja nauti hyppimisen ilosta! Hanki FitNord Safety Pro trampoliinitikkaat 430 cm nyt Kuntokaupalta.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: