FitNord Airtrack Ilmavolttirata 4m x 1,5m x 20 cm, turkoosi

279,00 € 699,00 €

Tai erämaksulla alk. 10,36 €/kk

ALE 60 % Voimassa ma 4.7. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Pomputtaako? Tahtoisitko tehdä temppuja ja pomppuja sisällä ja ulkona turvallisesti, vähin äänin ja vielä hauskalla tavalla tai rentoutua ja venytellä pehmeällä alustalla? Hanki Fitnordin AirTrack extrapidennetty 4 metrin versio!

AirTrack on ilmalla täytettävä voimistelupatja, joka on noussut suureen suosioon sen monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Sen päällä voit tehdä mitä vain keksit: hyppyjä, venytyksiä, kärrynpyöriä, temppuja, voltteja ja erilaisia voimisteluliikkeitä. Lapset, nuoret ja aikuiset nyt kaikki hyppimään ja treenaamaan joustavalla temppualustalla missä vain tahdot, sisällä tai ulkona! Myös vedessä ja miksipä ei myös pulkkamäessä.

Sisällä ja ulkona - maassa ja vedessä
Sisäkäytössä patja korvaa trampoliinin ja jumppa-alustan, ja tarvittaessa se toimii jopa nukkumapatjana!
Tehokkaan iskunvaimennuksen ansiosta AirTrack on ihanteellinen treenialusta nivelvaivoista kärsiville, ja kerrostaloasunnossa toimii myös melunvaimentimena. Patja vähentää jopa täysin hyppyleikeistä aiheutuvan töminän - naapurit varmasti kiittävät. Ulkokäytössä tarkastathan, ettei maassa ole teräviä keppejä tai kiviä ennen patjan käyttöä.

AirTrack toimii trampoliinin tavoin ja tekee temppuilusta turvallista ja hauskaa. Airtrack on joustava temppuilualusta, jolla on turvallista tehdä voltteja nyt entistä pidemmällä alustalla! Temppuja tai pomppuja trampoliinin tavoin sisällä ja ulkona. FitNord AirTrack-ilmavolttipatja on mukava ja turvallinen alusta voimisteluun, parkouriin, trikkailuun tai cheerleadingiin - kaikkeen, missä pomput ja voltit saavat ilmaa alleen. FitNord Air Track toimii permannon tavoin, ja joustoa voi säätää haluamalleen tasolle vähentämällä tai lisäämällä ilmaa. Patja on myös ihanteellinen alusta venyttelyyn, jumppaan ja rentoutumiseen.

Kestävä materiaali ja nopea käyttöönotto
Patjan käyttöönotto ja purkaminen vievät aikaa vain muutaman minuutin, ja tyhjennettynä sekä rullattuna patja vie tilaa uskomattoman vähän - noin treenikassin verran!

Tämä ilmavolttipatja on tukevaa ja kestävää läpitikkaustekniikalla (dropstitch) valmistettua materiaalia. Drop stitch-tekniikka mahdollistaa suuremman kestävyyden ja on rakenteeltaan jämäkämpää kuin muut ilmatäytteiset materiaalit. 
Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat myös sen ilma- ja vesitiiviyden. Ilmavolttirata on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle. Airtrack on kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa. 

Huom! Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit sitoa sen naruilla tai laittaa mukana tulevaan säilytys/kantokassiin. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.
 
Ominaisuudet:
 • Materiaali: Dropstitch-PVC, kulutusta kestävä ja jämäkkä materiaali
 • Jämäkkä rakenne (paino 12 kg)
 • Mitat täytettynä: 400 x 150 x 20
 • Maksimikäyttäjäpaino: 300 kg
 • Kätevä jousiventtiili
 • 4 siirtokahvaa
 • Jalkapumppu, kuljetusremmi ja säilytyspussi mukana pakkauksessa
 • Pakkauksen paino: 22,3 kg
 • Pakkauksen mitat: 107 x 33 x 21 cm
 • Takuu kotikäytössä: 1 vuosi ostopäivästä
 
AirTrack alle ja hypyt kaakkoon, tällainen pitäisi jokaisen pienen ja ison jumppaajan omistaa!

Hanki omasi nyt omasi edullisesti aina Kuntokaupalta.

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: