Palautusjuomat

ARVOSTELUT: Palautusjuomat

4.50000000         / 5
4,5
100 % Suosittelee
6 arvostelua kategoriassa palautusjuomat
Palautusjuoma on yksi käytetyimmistä lisäravinteista, eikä suotta. Sitä käytetään urheilusuorituksen jälkeen tehostamaan harjoituksesta palautumista ja tuloksien kehitystä. Palautusjuoma on usein yhdistelmä erilaisia proteiineja ja hiilihydraatteja ja muita lisäravinteita, joidenka tarkoituksena on tarjota lihaksille ravintoaineet helposti ja nopeasti imeytyvässä muodossa. Treenin jälkeen lihasten energiavarastot ovat vähissä, ja palautusjuoma käynnistää palautumisprosessin nopeasti. Näin kehitys saadaan maksimoitua, oli tavoitteena sitten massan/voiman kasvattaminen, kiinteytys tai painonpudotus.
Palautusjuoman tärkein elementti on proteiini, jota on lihasten kasvun ja säilyttämisen kannalta erittäin tärkeä saada pian harjoituksen jälkeen. Yleisin palautusjuomissa käytettävä proteiini on maidosta saatava heraproteiini, joka on lihasten kehityksen kannalta yksi parhaista, ellei paras proteiinimuoto. Hiilihydraateista käytetyimmät ovat glukoosi ja maltodekstriini, jotka imeytyvät nopeasti täyttämään lihasten huvenneet energiavarastot. Lisäksi palautusjuomiin lisätään valmisteesta riippuen usein glutamiinia, kreatiinia ja erilaisia vitamiineja, jotka niin ikään auttavat elimistöä tehostamaan palautumisprosessia.
Veteen tai maitoon sekoitettavana jauheena palautusjuoma on helppo ottaa mukaan treeneihin. Heitä jauhe sekoituspulloon, lisää vesi ja nauti. Tilaa heti hyvänmakuiset ja laadukkaat palautusjuomat Kuntokaupasta!